GR long stay kremaste senke u olovci - recenzija

By Beauty junkie - 29.7.16

O mnogim GR novitetima se svakodnevno može čitati. Kao najbolji novitet sigurno se izdvajaju GR tečni mat karmini koji su neverovatno postojani i prelepih boja. Odmah uz njih su i novi gel ajlajneri, dugotrajni, pristupačni i u tri odlične boje.

Novitet o kom ja do sada nisam čitala i kom nije posvećeno dovoljno pažnje svakako su i GR longstay eyeshadow stick - kremaste senke u olovci, koje treba probati.

Sam proizvod je spakovn u crne olovke, u skladu sa bojom i temom cele GR longstay kolekcije. Nijanse su označene na samom kraju olovke i treba da pokaže boju proizvoda unutar pakovanja.
Proizvođač kaže da su kremaste, traju do 18 sati, mekane su i klize preko kapka, kao i da su vodootporne, ne prenose se i ne otiru.
Da li je sve to tačno pročitajte u  ostatku posta.

 

Olovke koje sam dobila imaju borj 01, i 02, koji se nalazi pri njihovom kraju. 01 je krem šimerasta nijansa koja je pogodna za svakodnevni makeup, dok je 02 siva nijansa plavog podtona gotovo metalik odsjaja, koja je jača na kapcima, odlična je kao podloga za mat crnu senku, koja tako dobija suptilni sjaj, ili za malo jaču šminku tokom dana, i večernji makeup.
Pakovanje olovaka je na izvlačenje, vrlo korisno i lako za korišćenje, i nanošenje.



Senke su izuzetno sjajne, šimeraste, kremaste i jako lako se nanose na oči. Svaka olovka sadži 1,4 g što  je u okviru standarda za ove proizvode. Kako jedna od njih izgleda na očima vidite u ovom postu.
Njihova prednost je praktičnost i to što su zaista dugotrajne.
Olovke se jako brzo suše i "setuju", tj. očvrsnu na kapcima i tada se ne mogu pomeriti. Potrebno je brzo raditi sa njima, a mogu se razmazati sintetičkom četkicom ili prstima. 
Takođe su odlična podloga za dalje nanošenje senki, jer se ni jedna senka koju stavite preko njih neće pomeriti. 
Senke mogu da se nose samostalno, za jenostavan makeup look. Možete ih nositi i u uglu oka, posebno krem nijansu. 
Na mojim masnim kapcima traju ceo dan i za njih mi nije potreban prajmer. Kada sam u žurbi ovo je moj izbor za petominutno šminkanje, koje je efektno, lako i lepo.


Na gornjoj slici vidite nijanse, a na sledećoj je prikazano koliko se senke prenose i razmazuju. Trljala sam ruku kako bih skinula proizvod i vidite šta je ostalo. Siva se malo više skinula, dok krem senka nije mrdnula.
Za skidanje ovih olovaka nije vam dovoljna vodo, neće se pomeriti, već sredstvo za skidanje šminke.


Ukupan utisak: 10/10.
Ove senke daju sve što proizvođač kaže - dugotrajne su, ne razmazuju se, vodootporne su, traju dugo na očima, i odlična su podloga za dalje građenje makeup-a.

Moja topla preporuka za svakog od vas.
*PR proizvod

Toliko u današnjem postu. Nadam se da vam se sviđa.
Pišite mi u komentarima da li ste probali ove senke i kako se vama čine.

U naredne dve nedelje napraviću pauzu u pisanju zbog godišnjeg odmora.
Želim vam da se takođe odmorite, negde otputujete, pa se vidimo za dve nedelje.

Do novog čitanja...
Pozdrav!!!
Dunja!

HVALA ŠTO PRATITE BLOG!

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. Obje boje su prekrasne! Nisam još probala GR sjenila, ali morati ću :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam probala samo ove senke i stvarno su odlicne. Evo putuju sa mnom na more!!!

      Избриши
  2. Анониман29. јул 2016. 19:06

    Da li znate mozda cenu?

    ОдговориИзбриши
  3. Uh.. meni bogami baš slabo stoje na kapcima, skinu se bašbaš jako brzo.. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguce. Sve je to stvar koze, sastava proizvoda. Kod svakoga ce se ponasati drugacije. Ja ih evo nosim i na odmoru i ne skidaju se, a laki su za nanosenje i prakticni. Hvala za komentar i info o ceni.

      Избриши
  4. Ovi iz GR su bas skupu liniju izbacili. Njihov puder 1000 din a olovke 500 din. tako da cu rafije da dodam 200 din.i kupim nesto od druge bolje marke :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U ovoj liniji su razliciti proizvodi raznih cena. Ajlajneri od 300din i mat karmini od 450din su pristupacni, neke druge stvari ne, ali ne bih im osporila kvalitet, jer su ovom linijom pokazali da imaju kvalitetne proizvode za sve. Hvala za komentar.☺

      Избриши