AFRODITA argan oil - moji utisci

By Beauty junkie - 23.7.16

Duži vremenski period imam ustaljenu negu kose, koja se pokazala efikasnom tokom većeg dela godine.
Leto je period kada kosu negujem drugačije i kada je ne maltretiram sušenjem ili peglanjem ukoliko nije baš potrebno. U skladu sa tim probala sam dve nove stvari i dodala ih svojoj kolekciji proizvoda za negu kose, a među  njima je i Arganovo ulje Afrodita kozmetike.


Proizvod se može kupiti u svim drogerijama, a upakovan je u crnu kutiju sa narandžastim i belim detaljima i slovima. Ulje je deo kolekcije Afrodita kozmetike u čijem asortimanu se nalaze i čičkovo ulje, orahovo ulje i serum 10 u 1. Svi proizvodi su pakovani u crne kartinske kutije sa prorezom kroz koji se vidi sam proizvod.
Cana arganovog ulja je oko 550din, u Lilly drogerijama, a dobijate 50ml proizvoda. Ovo je značajna količina za relativno malu cenu.
Ulje je namenjeno oporavku oštećene kose, a u sebi sadži arganovo ulje, ulje makacamije i kokosa.


Sastav samog proizvoda naznačen je na ambalaži, a ja vam ga donosim i u kucanoj formi, kako biste mogli da proverite saržaj proizvoda na ovom linku, kopirajući ga. 

Sastav:
Helianthus Annuus Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Parfum, Cocos Nucifera Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, CI 12010


Evo i šta proizvođač kaže o samom proizvodu i njegvoj upotrebi:


Unutar kartonskog pakovanja nalazi se plasticna bočica sa dozerom u vidu pumpice.
Proizvod ima utisnut rok upotrebe na samoj boci. Pupica jako lepo dozira samo ulje koje je dosta tečno, ali poprilično masno i intenzivnog sladunjavog mirisa.
Miris se neće svideti svakom, ali ostaje na kosi dva dana, nakon toga se gubi.


Proizvod može da se koristi i na suvoj i na mokroj kosi. U proteklom periodu ja sam ga koristila samo na mokroj kosi, na sledeći način - dve pumpice proizvoda nanesem na ruku i protrljam kroz kosu počevši od sredine ka krajevima. Ovakve proizvode ne treba nanositi na koren kose ili pri samom korenu.

MOJI UTISCI: proizvod dobro hrani kosu, ali se mora paziti pri korišćenju, jer ako se stavi suviše blizu korena kose ona će se brže mastiti.
Smatram da je ovaj proizvod odličan za kosu, a sama cena i kvalitet su više nego odlični. U sastavu proizvoda su ulja na samom vrhu, što znači da su najzastupljenija. Prvih 10 sastojaka u popisu su korisni za vašu kosu, i označeni zelenom bojom kod analize sastava samog proizvod.

Kozmetika Afrodita je napravila odličan proizvod koji preporučujem svima koji imaju suvu kosu, kosu koja je farbana, fenirana, peglana ili uvjajna.
Ako vam je kosa masna, ovo nije proizvod za vas, jer će je dodatno izmastiti.

Toliko u ovom postu. Pišite mi ako ste probali ovo ulje i koji su vaši utisci.
Do novog čitanja...
Pozdrav!!!
Dunja!

HVALA ŠTO PRATITE BLOG!!!


  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Анониман23. јул 2016. 21:41

    Ovo je izgleda bolje od silikonskih kapi.

    ОдговориИзбриши
  2. Super post!Blog ti je sivan,jako lepo pises...Ako zelis uclani se na moj blog pa se javi da uzvratim!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши