NYX Love in Rio paleta senki... Day to night look

By Beauty junkie - 13.12.15

Dobar dan ili dobro veče!!!
Ponovo smo zajedno.

Pred vama je jedan post o maloj paleti senki, koje su već dosta prikazivane i predstvaljane.
Paleta je deo NYX kolekcije Love in Rio, i čini je set od 3 senke, sjajne, toplih braon tonova, koje nose ime Bikini Bottom.


Ovo nije recenzija senki, niti predstavljanje njihovo, želim da vam u ovom postu prikažem kako možete uz pomoć jedne palete i jedne senke uz to da napravite look za dan i veče.

Poslednjih dana često sam koristila ovu paleticu, jer mi je lako da napravim jednostavam dnevni look, sa minimalno proizvoda, a koji će izgledati lepo i prirodno.

Senke ove kolekcije su se različito pokazale do sada. Čitala sam i sušala dosta i pozitivnih i negativnih kritika. Verujem da kvalitet i ponašanje ovih senki u mnogome zavisi od boje i završnice senki.

Sve tri senke u ovoj paleti su sjajne, sa sitnijim i krupnijim šljokicama. Najtamnija nijansa ima najsuptilnije šljokice, dok se u dve svetlije nijanse nalaže malo grublji i veći komadi sedefa.



Senke su fino pigmentovane, ali dosta brašnjave i mnogo se trune, tj raspršuju se i po samom pakovanju, ali i kada ih nanosite.
Pakovanje je vrlo simpatično i slatko, i ima onu mašnicu kao i svi delovi ove kolekcije.

Uz bazu za senke one su vrlo postojane, a njihovo nanošenje je najlakše prstima ili sa četkicom koja je nakvašena.
Tako se postiže najveća pigmentacija, ja ih tako nanosim, a nakon toga ih sjedinim četkicom za "blendanje".




Boje ove palete su fino izbalansirane, ali nedostaje jedna mat nijansa koja bi sve sjedinila i tako bi ova paleta bila kompaktna i dovoljna.

Upravo zbog ovog nedostatka ja koristim još jednu mat senku, tkđ. NYX, koja se odlično stapa sa ovim senkama i dopunjava svaki izgled koji ovom paleticom može da se postigne.

Naredne slike koje ćete videti pokazaće vam koje sam to proizvode dodatno koristila da bih postigla dva looka, jedan večernji, a jedan dnevni. Tačnije, od dnevnog izgleda napravila sam večernji malim trikovima i dodacima.

Za dnevni izgled koristila sam najtamniju i najsvetliju senku iz palete, uz dodatak MYX mono mat senke. Na očima je još maskara, tj dve koje su na slici, jer ja uvek kombinujem dve maskare pri nanošenju.

Za večerni "look", sam pojačala intenzitet najtamnije senke i dodala srednju, zlatnu niansu iz palete pomoću nakvašene četkice za šminkanje. Na sve to dodala sam dramatični ajlajner, i sve je spremno za subotnji izlazak.


Proizvodi na slici:
NYX nude matte shadow  DANCE THE TIDES
GR senka za obrve 106
Miss Manga L'oreal maskara za oči
I love extreme Essence maskara za oci
AURA baza za senku
Essence Liquid ink ajlajner vodootporni

dnevni look


večernji "look"

Nažalost kamera, tj. aparat nije uhvati potpuni intenzitet boja. Na očima su mnogo jače i toplije, bakarnih tonova sa primesom zlatnog odsjaja. Slike večernjeg "look-a" su malo dorađene, u smislu kontrasta i svetlosti na slikama, ali ništa u samom izglednu nije promenjeno.

Senke su na očim uz Aura bazu izdržale 6 sati. Nisu se skupile u kapcima niti se njihov intenzitet smanjio.

Smatram da su ove senke odlične ako ste početnik i želite malu paletu sa kojom ćete moći da se igrate i vežbate tehniku.
Ako vam kapci nisu masni ove senke će sigurno dugo trajati i bez baze za senku. Vrlo se lako nanose i stapaju, kao što rekoh čak i pristima. Uz bazu za senku njihov sjaj dolazi još više do izrašaja.

Sve u svemu ovo je jedna paletica koju treba da probate ako imate malu kolekciju šminke, ako želite da probate nešto od NYX proizvoda, ali i ako ste već iskusni u šminkanju, a želite nešto toplih tonova sa sjajem, i po pristupačnoj ceni. 

Takođe ova paletica je odlična kod šminkanja na brzaka, jer su boje prirodnog tona i mislim da bi većini očiju, u smislu boje, u potpunosti odgovarala.

NYX ima kvalitetnijih proizvoda, bez pogovora, i senki koje su mnogo promišljenije odrađene, ali ni ove palete od tri senke ne treba zaobići, jer mogu prijatno da vas iznenade.
Nove AVANT POP paleti izgledaju savršeno, i jedva čekam da ih se dokopam, a do tada iskreno uživam i na slikama se vidi dosta koristim ovu paletu.

Toliko u ovom postu!

Pišite mi da li vam se sviđa post i koje je vaše mišljenje o NYX paleticama Love in Rio?

Do novog posta i novog čitanja...
Pozdrav!!!
Dunja...


  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Super je post. Volim ovakve nijanse i iako imam nešto slično ovaj tri bih kupila, samo mi se ne sviđa što se truse :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, to je bas problem. Ja sam paletu dobila i rado je koristim, nijanse su me izeneadile, nisam očekivala da će biti tako lepe i verovatno bih sama birala neki trio sa mat nijansama, ali evo ovaj me je prijatno iznenadio i ne žalim što je u mojoj kolekciji. Pokazao se super, uz taj nedostatak, koji ponekad može biti vrlo odbijajući faktor. Hvala na komentaru.

      Избриши