Best of 2015 - Najbolje u 2015!!!

By Beauty junkie - 17.12.15

Dobar dan svima.

Još ne verujem da pišem post o godini koja je na izmaku. Čini se neverovatno da je prošla.
Ponekad kažem da jedva čekam da prođe, jer je ovaj kraj godine donosio samo bure i probleme, ali... Bilo je toliko divnih stvari koje su se desile ove godine, koje ću pamtiti i koje su ovu godinu učinile nezaboravnom.

Blog je jedna od onih stvari koje su mi u ovoj godini pružile mnogo radosti. Pisanje na ovoj stranici koju posećujete, je moj način da pobegnem od svakodnevnih problema, da se opustim i razonodim i pre svega da radim nešto što volim, a to je pisanje.

U godini koja će uskoro biti iza nas postoje proizvodi koji su me oduševili, koje volim i koje smatram ključnim i potrebnim većini nas.
Predstaviću vam one za koje ja smatram da su vredni vaše pažnje i koje vam rado preporučujem.
Verujem da neke proizvode ponavljam u ovom postu, kao i onom koji je izašao krajem 2014. godine. Ako vas interesuje kako je to bilo pre godinu dana samo je potreban jedan klik.

Pa da počenemo.

OMILJENE STVARIČICE ZA NEGU KOŽE:

Na prvom mestu je tinktura manastira Ravanica za čišćenje organizma. Moja problematična koža je živnula zahvaljujući ovom proizvodu. Ako se desi da ovo ne pijem nedelju dana izaći će mi bubuljice, ali ako ga pijem redovno koža mi je sjajna, i svi komentarišu kako se konačno sredila. Ovo je vrlo jeftin i lekovit proizvod koji preporučujem svima. Neverovatan je.

slikano pod veštačkim svetom, pa postoji odsjaj na slikama

Najbolja nega za moju problematičnu kožu bio je ESTAR cosmetics serum za hidrataciju. Neverovatan proizvod koji pravi devojka iz Novog Sada. Nemasna tekstura, lako upijanje, pogodan i za dan i za noć. Sve preporuke ako imate masnu i problematičnu kožu.


NEGA KOSE:

Ovo je kategorija u kojoj je jedan favorit star i rado korišćen tokom cele godine, dok sam drugi otkrila skoro i smatram ga neverovatno korisnim i pogodnim za negovanje kose kada koristite neki alat za stilizovanje.

Prvi je Garnier Ultra Doux šampon za kosu sa medom. Odličan šampon po ceni od 269 dinara, posebno ako vam je kosa suva. Uvek probam nove šampone, ali ovo je onaj jedan kom se uvek vraćam.


Drugi proizvo je Macadamia losion za feniranje. Ne mogu dovoljno da nahvalim ovaj proizvod. Skoro sam pisala o njemu, pa možete da pročitate moje utiske - klik.


Dolazimo do meni omiljenog dela - DEKORATIVNA KOZMETIKA

Bilo je teško svesti utiske i izdvojiti par proizvoda, ali na kraju sam sve nekako fino uklopila i začudila se što lista nije podugačka, već je svega par proizvoda zauzelo mesto favorita u 2015. godini.

Ove godine najveće oduševljenje za mene su bile ove palete Tanje Bur za oči i lice
Koristim ih svakodnevno od kada sam ih kupila i smatram ih najboljom investicijom ove godine. 
Ovo su drogerijske palete koje nažalost ne možete kupiti kod nas već na sajtu feelunique.com i vrede svake pare.



Sledeći favoriti su karmini. I naravno kako bi ova godina prošla bez mat karmina.
U mom postu o mat karminima (klik), gde sam uporedila karmine tri kompanije rekla sam da su mi omiljeni proizvodi ove kategorije AURA mat karmini. I ostajem pri tom stavu, ali krajem godine pronašla sam fenomenalnu stvar, o kojoj su svi pričali i potpuno mi je jasno zašto. U pitanju je GR mat kramin u olovci. 
Neverovatno je koliko su ovi karmini mekani, postojani, nisu suvi i po mom mišljenju mnogo bolji od verzije u standardnom pakovanju. Imam samo jedan, jer su se u parfimeriji gde ih kupujem razgrabili, pa nije bilo mnogo nijansi. Jedva čekam da ih opet dobiju da probam što više varijanti, jer su samo 200 din.


Ostaje još samo par favorita da vam pokažem.
U pitanju su meni omiljena baza za senku, druga teglica se troši, i odličan, jeftini ajlajner, koji mi je i prošle godine bio favorit.
Naravno reč je o ARTDECO bazi za senku i Essence liquid ink vodootpornom tečnom ajlajneru.


Za kraj posta ostavila sam sliku lakova za nokte koji su po mom mišljenju hit ove godine. 
U pitanju su GR Wow lakovi za nokte, slatkog, minijaturnog pakovanja, divnih boja, koji dosta dugo traju na noktima. Cena im je samo 80din i činjenica da su malog pakovanja omogućava da se lakše potroše, budu pogodniji za putovanja i neće se zgusnuti kao standardni lakovi.


Toliko u ovom postu. 
Nadam se da vam se sviđa i da delimo neke utiske u godini koja uskoro prolazi.

Imam mnogo želja za novu godinu, a ponajviše da se družimo uz nove i zanimljive proizvode, da zajedno proširimo i unapredimo ovaj blog.

Radujem se svakom vašem komentaru i novom postu koji možda ni ja ne očekujem.

Pišite mi u komentarima koji su vaši omiljeni proizvodi i šta je još po vama obeležilo 2015. godinu.

Potreban mi je predlog i za dobar fotoaparat, jer moj ovih dana ne pravi sjajne slike, neće da izoštri i fokusira objekte, pa slike na blogu nisu zavidnog kvaliteta. Izvinjavam se zbog toga. Nadam se da će se situacija uskoro popraviti.

Do sledećeg posta...
Pozdrav!
Dunja.
HVALA ŠTO PRATITE MOJ BLOG!!!


  • Share:

You Might Also Like

0 comments