BH cosmetics nude blush palette review

By Beauty junkie - 4.3.17

Bh Cosmetic is one of the brands I like the most. I think that they have a really good products that have affordable prices and there isn't much talk about them.
I have two eye shadows palette, and I like, like them a lot, some of there's brushes and third time I bought from BH cosmetics site I decided to buy blush palette.

Bh cosmetics je brend koji mnogo volim. Imam dve palete senki ovog brenda i zaista ih svakodnevno koristim i uživam u njima.
Ovo je brend za koji smatram da se ne pominje dovoljno u onlajn zajednici, iako je vrlo pristupačan, ima stalne popuste na sajtu i odnose cene i kvaliteta proizvoda je sjajan.
Dobro iskustvo sa paletama senki koje posedujem nateralo me je da kupim i novu paletu rumenila, o kojoj sam čula pozitivne komentare.

This is Nude 10 color blush palette that is one of three blush palette Bh cosmetics makes. This one got my eye for a long time, so I bought it for new years promotion and it costed 10$, that means I payed 1$ for one blush. Palette has in total 37 gr, wich means that one blush has 3,7 g. 

Paleta rumenila ima naziv "Nude blush" i u njoj je 10 neutralnih rumenila koja su pogodna za većinu tonova kože i mogu se koristiti i za one vrlo svetle puti, kao i za tamnije.
Na sajtu BH cosmetics tokom jednog sniženja ovu paletu sam kupila za svega 10$, što znači da je cena jednog rumenila bila 1$. Ukupna gramaža proizvoda je 37g, što znači da pojedinačno rumenilo ima 3,7 g.


This palette comes in plastic palette box that has good clip on it so palette is safe. Packaging looks a little bit cheep, but considering rice tag, I don't care.
Palette doesn't have mirror in upper part of packaging. All 10 shades are nude, good balanced, and you have matte blushes and shimmery ones, but non of the existing shades has big glitter or to much of shine, they are subtil and you can find shade for every skin tone. One of the shades has more shimmer, and I use it to mix with other colors.

Paleta dolazi lepo upakovana u kartonsku kutiju, što je standardno pakovanje za BH cosmetics. Unutar nje nalazi se plastična paleta crne boje sa zatvaračem na klik.
Plastika nije najkvalitetnija i paleta izgleda malo jeftino, ali mislim da su rumenila zaštićena u njoj.
Unutrašnjost palete nema ogledalo. Svih 10 rumenila je raspoređeno u dva reda. Rumenila su neutralnih nijansi od svetlo roza i boje breskve do cigla boje i jedne izrazito šimeraste nijanse braon tona.
Rumenila imaju satenski finiš, i neka od njih imaju sjaj u sebi, ili su baš šimerasta dok su neka potpunom mat.
Prednost jedne ovakve palete je što omogućava da mešate boje i kombinujete, stvarajući originalnu i jedinstvenu nijansu.


Colors in this palette are rose and peach toned with exception of last shade in second row which one is brown toned with high shine.
First row has subtle colors suitable for fair skin tone. Second row is for medium tone girls and boys.
Some shades from second row can be used for dark skin and the last one is a good highlight for dark skin.
All the colors are extremely pigmented and they blend perfectly. I recommend you to tap off excess product from brush because you can get a strike of color if you are not careful how much product you pick up on the brush.

Sve nijanse u paleti su zaista lepo osmišljene i pogodne za mnoge. Preovladavaju boja breskve i roza boja, mada su moji favoriti u paleti najtamnije nijanse boje cigle i treća nijasna u drugom redu koja ima primese ljubičastog.
Rumenila su izuzetno pigmentovana, i pri uzimanju proizvod morate biti pažljivi kako ne biste ostali sa crtom na licu. Uvek otresite višak proizvoda sa četkice.
Poslednja nijansa u drugom redu  je jako zanimljiva zato što ima odsjaj kao hajlajter i ja je mešam sa drugim rumenilima, jer samostalno ne mogu da je nosim. Mislim da bi ovo bio odličan hajlajter za nekog tamne puti. Ko zna, možda i dobijem priliku da to proverim :)


When it comes to shimmer in these blushes two shades have a real shimmer, a lot of it, but it doesn't show as a shimmer that will enhance your pores, it is subtle and look good on skin. All shades have satin formula that is nice and blendable.
Firs two shades in first row and three shades in second row and the last one in that row are with simmer, other are matte,  or have slight sheen to it.
You can mix and mach all the colors and find your perfect one. I mostly use brick colored blush from first row and 4 colors from the second row. 

Kada je sjaj i šimer u pitanju, mogu reći da sem gore pomenute nijanse koja je sjajna kao hajlajter, samo dva rumenila su izrazito sjajna. Ipak, taj sjaj se ne vidi na koži, i ne dovodi do izražaja pore na licu, kako to obično sjajne nijanse znaju da urade.
Prve dve nijanse u gornjem redu, i prve tri nijanse u dinjem redu imaju sjaj u sebi, neke izraženiji, neke suptilan, ali je prisutna. Ako izuzmemo poslenju nijansu u donjem redu ostala rumenila su mat.
Jako lako se nanose i blendaju na licu i zaista imaju potpuno prirodan izgled koji prelepo stoji svima.


All the swatches are on my hand, just some tones are not showing off because of my skin tone.
Colors are shown from left to right from the second row to firs row.

Evo i kako sve nijanse izgledaju na koži. Neke se ne vide dobro, jer se potpuno stapaju sa mojim tonom, ali svih 10 je tu. Poređane su s leva na desno od donjeg reda, ka gornjem.


If you have tried BH cosmetics products share with me your opinion. I feel like there is not enough talk about these product in online community and they deserve to be mentioned.
That is all for this post. Next one will be up in four days.
Till next time comment and visit my Instagram for everyday photos and stories about some cool products.

Buy!
Dunja!!!

To je sve u ovom postu. Pišite mi u komentarima jeste li probali neke BH cosmetics proizvode. Ako jeste slobodno mi ostavite svoju preporuku.
Novi post vas očekuje za 4 dana, a do tada pratite moj Instagram profil, na kom je nagradna igra i gde redovno u opciji stories objavljujem neke novosti o kozmetici i mesta gde nešto možete povoljno kupiti.
Do novog čitanja...

Pozdrav!
Dunja!!!

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. nijanse mi se cine bas lijepe i mislim da svaka djevojka treba imati ovako neku paletu jer je i pristupacna a i ima fine kombinacije boja :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Boje su odlicne, i vrlo lepe. Super su za razlicite tnove koze. Hvala za komentar Mystique.

      Избриши
  2. Meni ova paleta izgleda odlicno :) Bas su lepe nijanse, a nije uopste skupa :) Nisam do sada imala prilike nista od njih da probam, ali svakako hocu. Inace odlican post, slike su prelepe i sve mi se dopada ovde, pa cu te zapratiti :) Svrati nekad i ti do mene :*

    ОдговориИзбриши
  3. Omiljeni komad šminke mi je rumenilo, a ova paleta mi se baš, baš dopala, i mislim da bih je koristila svakodnevno.
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako budes u prilici probaj je,ja sam je narucila sa njihovog sajta, a moze da se nadje i za sajtu beautybay.com

      Избриши