Potrošeni proizvodi x 4!

By Beauty junkie - 17.3.16

Pred vama je još jedan post o proizvodima koje sam potrošila. Znam da su ovakvi postovi vrlo popularni, i čitani, pa koritim svaku priliku da sa vama podelim šta sam u proteklo vreme potrošila.
Je ne trošim mnogo proizvoda, ni ne kupujem previše, definitivno više nego prosečna osoba, ali ipak je to za moje standarde i želje malo.

Poslednjih meseci činimi se da sam najviše trošila porizvoda za negu kose i lica, uostalom i sam post pokazuje šta se trošilo i koliko.
Maskare i puderi, koje sam imala u izobilji samo su odjednom nestali, pa sam sada u potrazi za novima, i eto prilike da mi pišete u komentarima šta bih trebala da probam. Kod maskara nemam posebne zahteve, a puder mora biti za masnu kožu. ;)

Pa da počnemo.
Evo tih malih stvari koje sam potrošila u poslednje vreme.


Sada kada smo ih videli na okupu krenućemo po kategorijama. Neću dužiti pričom, samo ću napomenuti da li bi opet kupila određen proizvod i zašto.

Najviše potrošenih proizvoda je za kosu, baš kako sam rekla na početku posta.


Taft keratin lak za kosu - odličan, ne slepljuje kosu, ne ostavlja trag, a drži odlično svaku frizuru. Kupujem opet
Batiste - šampon za suvu pranje kose, nisam probalia ni jedan drugi, i ostajem mu verna, opet ga kupujem
Kerastase ciment termique - krema za zaštitu od toplote. Kada budem imala 30 evra viška, kupiću opet ovu stvar, jer je odlina. Ali... Mislim da sam našla zamenu za ovaj proizvod koji je duplo jeftiniji. Ako vas zanima koji je - KLIK
Aussie 3 minute miracle maska za kosu - proizvod koji kod nas nije dostupan, ali smatram da možete negovati svoju kosu i bez ovoga, mada sve plavuše tvrde da čini čuda za njihovu kosu. Možda je to čudo kod mene izostalo zato što nisam plavuša. Ako i ne probam ovu verziju kupila bih neku drugu poređenja radi.
Macadami healing oil - Obožavam ga i ovo je treća bočica koju sam potrošila, četvrta je već tu. ;)


Aura Cover me puder - omiljeni. Druga tuba gotova. Preporuka -  pred kraj korišćenja presecite tubu, ostaje dosta proizvoda.
Essence liquid ink - još jedan favorit. Potrošila sam već tri komada, ovo je intenzivno crn, vodootporan ajlajner koji obožavam.
GR cat walk maskara - po ceni od 190 din, morala sam da je probam. Dobro me je poslužila, ali retko kad kupujem iste maskare, već uvek biram nove. Ko zna. Možda se predomislim.
Essence I love extreme maskara - postala mi je  odlična tek kada se malo osušila, i tada sam shvatila zašto je ljudi toliko hvale. Kupiću je opet, jer je obično stavlljam ispod neke druge vodootporne maskare, kako bih tu lakše skinula.
Avon matirajući puder - nisam ga potrošila, ali toliko dugo je u neseseru i uvek zaboravim na njega da je sve to bio znak da treba da ga bacim. Ova verzija više ne postoji u katalogu. Predugo ga imam. :)


Afrodita why maska - piling i maska za lice. Odličan proizvod koji ću sigurno ponovo kupiti. Posebno mi se svideo piling. Ako neko zna da li ovaj piling ima posebno da se kupi neka javi.
Afrodita make it matt - matirajuća krema za lice. Odlično me je poslužila, ali za moju kožu treba drugačija nega, prigodna mojim godinama. Ako ste tinejdžer, samo napred, kupite je. Recenzija je na ovom linku klik
Fa pink passion dezodorans - toliko puta u mojim postovima da je suvišno govoriti koliko volim ovaj proizvod. Uvek imam jedan u rezervi.

 Toliko u ovom brzinskom postu.
Znam da vi volite ovakve stvari da čitate, a i ja volim da ih pišem.

Ako imate ideju šta biste još da vam predstavim pišite mi u komentarima.
Moje ideje za naredne postove su:
1. Četkice za lice 1on1
2. Puderi iz drogerija za masnu kožu
3. Still pro šampon za kosu
4. Smokey look za dan, all drugestore

Do novog čitanja...
Pozdrav!!!
Dunja!

HVALA ŠTO PRATITE MOJ BLOG!!!

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Анониман17. март 2016. 21:53

    Odlicni prepeeati za kosu primer lak taft najbolji mada je meni intesa odlicna ,ne lepi kad se iz daljine prska i malo zaceslja. Golden rose maskare su fuj brzo se osuse a i ona plasticna cetka je bezveze. Essense maskare su ok. Predlig za sledeci post
    & OO PUDERIMA&

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni od Inteze ostaje malo lepljliva kosa, i osetim ga bas sutradan. Sada sam uzela i Styloss,i nije los. I ja sam mislila da bi taj post svima bio zanimljliv. Hvala za komentar. ;)

      Избриши
  2. Анониман19. март 2016. 20:57

    Probacu ovaj Taft lak za kosu, imam Intesin ali mi je prejak. Ovu Essence maskaru sam koristila pre par godina i nije bila losa ( preporuka: Maybelline Leather Black, odlicna maskara ), a Avon ima i dalje ovaj tecni puder, malo drugacijeg naziva i u bocici, Calming Effects Mattifying, imam ga i super je za moju kombinovanu kozu. Predlog za neki buduci post - Cetkice za lice. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kristina hvala za komentar. Imala sam vec tu Maybelline maskaru, ali kod mene nije bas radila svoj posao, i nije bila dovoljno crna. Puder mi svi govore da probam, ali ja trenutno koristim jedan drugi iz Avona, koji mi odgovara savrseno. Sto se tice sledeceg posta hvala sto si odabrala. Bice svakako.

      Избриши