RIMMEL volume colourist maskara - recenzija

By Beauty junkie - 2.4.16

Današnji post posvećen je jednoj od dve maskare koje sam vam pokazala na Instagramu.
Ovo je maskara koju sam kupila po preporuci, od koje nisam mnogo očekivala, ali koja zasluženo biva deo ovog posta. Na osnovu njega shvatate koja od dve prikazane maskare na Instagramu je moj favorit.

Predstavljam vam Rimmel volume colourist maskaru.


Kupljena je u Lilly drogeriji, po ceni od 549 din, dok joj je redovna cena 849 din. Maskara je specifična po svom sastavu, a evo šta proizvođač kaže o njoj.

Rimmel Wonderfull Volume Colourist maskara sa kompleksom za potamnjivanje trepavica...
Njen polutrajni kompleks za potamnjivanje trepavica postepeno potamnjuje prirodne trepavice svaki put kad se nanese. Nakon najmanje dve nedelje neprekidnog korišćenja, prirodne trepavice izgledaju TAMNIJE OD KORENA DO VRHA! Volume Colourist maskara daje trenutno izgled punog volumena izrazito crnih trepavica. Punije, seksi, upadljive trepavice! 

Maskara dolazi u lepom i jednostavnom pakovanja,koje ima gredijent efekat crne i zagasito roza boje.
Do sada sam samo jednom probala neku Rimmel maskaru i bila je skroz ok, ne sećam se koja je bila u pitanju, i zašto joj se nisam vratila. 

Ova maskara, pak, je nešto  sasvim drugo. Iako nisam videla da potamnjuje trepavice, a i kako bih kada su već tamne, zaista sam zadovoljjna i iznenađena učinkom koji ona ima na mojim trepavicama.

Maskara ima 11ml, što je standardna količina, i veliku četkicu koja je od dlačica, ne od gumenih iglica. Otvor na pakovanju, tubi  je dovoljno velik da četkica izlazi bez problema, a sam proizvod na njoj se ne nakuplja previše, količina je odgovarajuća, uz to što na samom vrhu  ostaje višak proizvoda koji možete otkloniti.





Maskara radi ono za šta je namenjena, daje volumen trepavicama. Ne produžuje ih, ali ih svojom crnom bojom i gustinom koji optički stvori svakako ističe.

Maskara nije vodootporna, pa ako imate oči koje suze, dobra stvar je da preko nje pređete nekom drugom maskarom koja je vodootporna.

Pored toga što je izuzetno crna, što ja jako volim, maskara se lako skida i ne ostavlja crno ispod oka ili na trepavicama. Najlakse je skinuti je prvo maramicom za skidanje šminke, pa zatim micelarnom vodom ili nekim sredstvom na vodenoj ili uljanoj bazi.

Ne stvara grumuljice na trepavicama, ali kako je četkica maskare poveća, moguće je da će ostaviti trag na kapcima, ako priđete blizu korenu trepavica.

Evo i kako izgleda na očima, u  jednom i u dva sloja.


jedan sloj...
  

dva sloja...
  

kružić u  uglu oka, podsetnik na dečje boginje...

Iako ne daje dužinu trepavicama, ja iskreno uživam u efektu koji ostavlja ova maskara. 
Ako imate svetlije trepavice ovo je odličan način da ih potamnite i proverite, i u moje ime, da li maskara zaista "radi", ono što joj je u opisu.

Ako, pak, imate tamne trepavice kao ja, ovo je maskara koja će ih učiniti extra crnim i punim. Efekat na donjim trepavicama je odličan, što vidite na slikama.

Topla preporuka od mene i ocena 10/10.


Nadam se da vam se sviđa post. Pišite mi koje maskare su vama TOP, i da li ste probali ovu.
Do novog posta.
Pozdrav!!!
Dunja!!!

HVALA ŠTO PRATITE MOJ BLOG!!!

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Ova maskara stvarno radi svoj posao..Ja inače imam svetle trepavice i ova maskara je meni baš potamnila i sada su mi skoro pa skroz crne.Inače odličan post,volela bih da bude još ovakvih postova..Milica :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Milice hvala što si nam rekla da maskara zaista pomani trepavice, to je bitno znati. Kada su u pitanju postovi slobodno mi napiši šta tačno misliš po "više ovakvih" postova, jer recenzija ima dosta.

      Избриши
  2. Ja sam oduševljena ovom maskarom. Fotografije su fenomenalne, odlično predstavljena maskara. Svaka čast. Puno uspeha. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno za komentar. Stvarno je maskara "WoW", a da ne očekuješ, Bar ja nisam. Pozz

      Избриши
  3. Odličan i detaljan post. Obozavam cetkice od dlake a ne od plastike...pre sam koristila neku njihovu maskaru crno sivo i crveno pakovanje ali je samo ulepljivala trepavice. Ovo pakivanje he bas zanimljivo.

    ОдговориИзбриши
  4. Danas sam ju kupila,pa ćemo sad vidjeti. Imam duge,ali jako svijetle trepavice.

    ОдговориИзбриши