BH cosmetics Wild Child paleta senki

By Beauty junkie - 14.4.16


Danas je pred vama post koji sam najavila, recenzija jedne palete, koja nažalost nije dostupna u Srbiji.
U pitanju je paleta Wild Child kozmetičke kuće BH cosmetics, koja je iz Amerike.

Ovo je kompanija čiji su proizbvodi vrlo jeftini, a popularna je i zbog toga što sarađuje sa značajnim jutjuberima, i u saradnji sa njima pravi limitirane kolekcije paleta senki, karmina, hajlajtera, itd.

Sve proizvode koje imaju možete naći na njihovom sajtu i naručiti, jer ih šalju širom sveta, pa i za Srbju, uz naknadu koja varira. 

Na sajtu se često javljaju velika sniženja, i do 75%, kada po izuzetno povoljnim cenama možete kupiti prevashodno palete senki ili četkice za šminkanje. Moja paleta je na jednoj takvoj akciji bila svega 5$.


Paket je stigao za tačno 10 dana, i nisam platila carinu za njega. Ovo je izuzetno brza isporuka, brža nego kod većine stranih sajtova. Poštarina je bila oko 5$, ali kako se povaćava ukupna cena porudžbine, povećava se i poštarina.


Paleta je stigla lepo upakovana u celofan i u onaj puckajući omotač. Uz pošiljku je stigla i kartica BH cosmetic, sa osnovnim informacijama o kompaniji, kao mali znak pažnje i potvrda da misle o svakom kupcu.
Paleta sadrži 9 senki, "baked eyeshadows", koje su fino ukombinovane, i sve su sjajne, odlične pigmentacije, koja se povećava kada ih koristite mokre.

Paleta je veličine CD-a, i te debljine. Senke su zaista velike i smatram da ovu paletu nikada neću potrošiti, sadrži čak 17,7g.
U poklopcu je veliko ogledalo koji je vrlo praltično, a jedina mana mu je što ne može da stoji samo, morate da ga držite.


Senke su prekrivene folijom, kao što vidite na gornjoj slici.


Boje su lepo raspoređene i zanimljivih tonova.

U prvom redu sa leva na desno su:
  • sjajna topla braon boja, koja u ovoj paleti nije najbolje pigmentacije.
  • srednja nijansa je sjajna krem nijansa, koja ima dosta krupniji šimer, u odnosu na prethodnu nijansu. Iako sam u početku mislila da pigmentacija nija najbolja, ova senka se vremenom pokazala odlična za unutrašnji deo oka, i ispod obrva.
  • najtamnija nijansa u ovom redu, mi je jedna od omiljenih. Ima vrlo fin šimer, lako se nanosi i blenda, odlične je pigmentacije.
U drugom redu su moji favoriti: ( sa leva na desno )
  • prva nijansa mi je omiljena. Prelepa maslinastozelena nijansa, sa zlatnim odsjajem. Savršena, pigmentovana, lako se nanosi, vrlo laskava na očima. (videćete je na slikama ispod kako izgleda na kapku )
  • srednja nijansa je boja breske. Ovo je nijansa koja me je iznenadila kao i nijansa koja je tačno iznad nje. Imam utisak da svetlije nijanse vremenom postaju bolje, kao da treba skinuti gorji sloj senke da bi se stiglo do pravog proizvoda i prave pigmentacije. Šimer je ovde vrlo fin, a boja breske je prelepa na očima.
  • treća nijansa je boja zlata, sa vrlo krupnim šimerom, poput šljokica koje se mestimično javljaju. Na očima ovo je prelepa boja, nijansa koja me oduševljava i koju mogu svaki dan da nosim, toliko mi se sviđa.
Treći red su ljubičaste nijanse. Izbor boja je vrlo lep, a posebno dolaze do izražaja ako ispod njih nanesete crni ajlajner kao bazu, ili crnu senku. Opisaću ih kao i ostale, počevši od nijanse koja je prva levo:
  • U pitanju je roza nijansa, sa naznakom ljubičastog podtona. Boja je vrlo specifična, i teško ju je opisati. Jako je mekana, sa sitnim šimerom, lepo se nanosi i blenda, a posebno dolazi do izražaja na crnoj podlozi.
  • Nijansa koja je u sredini je jarko ljubičasta boja. Za mene je to ona "prava" ljubičasta. Kao i prethodna nijansa i ova daje svoju punu boju tek pod crnom podlogom, ima sitan šimer, lepo se nanosi i lako blenda.
  • Najsvetlija nijansa u palete je ova bela, koju bih ja nazvala "snežno bela". Ova boja je savršena za unutrašnji ugao oka, i za predeo ispod obrve. Ima odličan pigment, lepo se nanosi četkicom... Ma nikakvih zamerki nemam.

Evo i svočeva na ruci, koji su slikani bez podloge.


A ovako senke izgledaju na očima. Na instagram profilu, imate dosta slika sa look-ovima koje sam postigla sa ovom paletom, uz dodatak mat prelazne nijanse i crne nijanse kao podloge za ljubičastu.



Za kraj posta napisaću i  neke osnovne odlike i karakteristike senki u celoj palet:
  • senke se jako lako nanose četkicom, i lepo se blendaju
  • pigmentacija je odlična, a kod svetlijih nijansi potrebno je skinuti gornji sloj senke da biste dobili punu pigmentaciju
  • senke je moguće nanositi prstom, i tada je njihova boja malo jača, ali se odlično nanose četkicom, razvnom i gustom
  • senke su fine, mekane i pomalo praškaste
  • nema mnogo trunjenja, 
  • senke su u pakovanju koje je pogodno za putovanje
Ukupan utisak o paleti je odličan. Koristim je svaki dan od kada sam je kupila. Ova paleta bi bila još bolja i kompaktnija kada bi u sebi imala i 2 mat nijanse, jednu toplu nijansu, bež boje, i jednu mat crnu boju.

Kao što znate jedna paleta je i za vas. Nagradna igra je objavljena u prošlom postu, i traje do 18.4.2016.godine. 
Sve što treba je da pratite link do posta nagradne igre, i sve će vam biti objašnjeno. KLIK.
Napominjem da jedna osoba može najviše tri puta da komentariše sliku.

U sledećem postu ćemo objaviti ko je pobednik nagradne igre.

Ostanite uz blog i pišite mi svoje utiske o blogu, ili o nekom BH cosmetics proizvodu, ako ga posedujete, volite, ili mislite da je vredan i moje pažnje.

Do sledećeg čitanja...
Pozdrav!!!
Dunja

HVALA ŠTO PRATITE BLOG!!!

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. Svaka čast za opisivanje boja. Slike su divne, kao i paleta. Koliko vidim po slikama, pigmentacija je odlična. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na komentaru. Paleta ja zaista fina i kompaktna. Boje su odlice i vrlo nosive.

      Избриши
  2. Svaka cast za opis boja a i ceo tvoj blog!!! Odusevljenje😊

    ОдговориИзбриши