GR new mascaras REVIEW!

By Beauty junkie - 29.8.17

Današnji post je priča o novim GR maskaram koje sam dobila kao deo paketa Danijela commerce.
U prvom paketu koji je stigao prošle nedelje dobila sam mnoštvo proizvoda Golden Rosa, a pored mojih omiljenih mat tečnih karmina pažnju su mi privukle ove maskare. Prvo što vas njima privuče je samo pakovanje koje je metalno i sjajno, a GR maskare su mi u poslednje vreme odlične - traju dugo na očima, ne trune se i ne razmazuju. Zanimalo me je da li će i ove maskare biti podjednako dobre kao prethodne.



Kao što vidite dve nove maskare dolaze u prelepom metalnom pakovanju koje je u dve boje - srebrnoj i roza, koje izgleda luksuzno i podseća na Two faced maskare i Loreal maskaru koja nije dostupna kod nas, a o njoj se svuda priča po YT.
Maskare koštaju, svaka 387 dinara, i spadaju u jeftinije maskare na našem tržištu. Roza maskara nosi naziv Smokey lashes i ona je jako crna maskara za volumen, dok je srebrna - False lashes i ona podiže trepavice i daje im volumen. 
Četkice na ovim maskarama su potpuno različite i na prvi pogled više mi se svidela četkica u srebrnoj maskari, jer podseća na GR maskaru iz kolekcije essentials koja ima srebrna slova, a o kojoj sam već pisala i koju stalno kupujem.
Četkica roza maskare me baš nije privlačila, ali nisam bila u pravu, jer su utisci o njoj potpuno drugčiji.
Evo i koja su moja mišljenja o obe maskare nakon desetak dana svakodnevnog korišćenja.


Različite četkice stvaraju i drugačiji izgled trepavica.

Roza maskara odlično razdvoji trepavice i one izgledaju duže i kao da je maskara svaku obavila proizvodom. Što se tiče boje maskara nije crnja od ostalih koje imam, ili možda ja imam sve jako crne maskare. Stoper na ovoj maskari nije jak i na vrhu četkice će ostati dosta proizvoda, koji ja obično skinem na ivice tube. 
Maskara traje ceo dan, ne truni se i ne preslikava ispod i iznad očiju. Nije vodootporna, ali i kada mi zasuze oči ova maskara se nije razmazala.

Srebrna maskara je ona koja me je privukla i to sa razlogom - četkica koja nije velika i više podseća na buzdovan, jer ima kratke gumene iglice možda ne obećava mnogo, ali ovakav tip četkice je za mene pravo otkriće i potpuno mi odgovara. Ovo je četkica koja daje gustinu trepavicama, koja je meni nepohodna, a ujedno možete da doprete do korena trepavica i ne umažete se, jer je četkica tanka. Još jenda prednost ove četkice je to što je odlična za donje trepavice, jer će uzana četkica i kratka vlakna dopreti do svake trepavice, i one najmanje.
Kao i prethodna maskara ni ova se ne truni niti se razmazuje i izdržaće ceo dan na očima. 
Maskara ima odličan i jak stoper koji ne dozvoljava da četkica pokupi višak proizvoda.

Obe maskare se malo teže skidaju i obe su mi podjednako crne. Maskare su srednje gustine, nisu vodenaste i odlično obaviju trepavice već u prvom sloju, ali za jači efekat ja uvek nanosim dva sloja maskare.





Još jednom me je GR oduševio svojim proizvodima i maskarama, za koje sam pre zaista bila skeptična. Svakako od dve maskare moj favorit je srebrna, ali ako volite prirodan, izdužen izgled trepavica i veću četkicu roza maskara je pun pogodak. 

Kako vam se sviđa post. Na instagramu ćete naći i slike trepavica u krupnom planu nardenih dana. 
Do novog posta...
Pozdrav!
Dunja!!!

* proizvodi su dobijeni kao PR uzorak, ali to ne utiče na moje mišljenje o njima niti na ovu recenziju.

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Dunja draga, predivna recenzija, jedna od boljih na tvom blogu. Zaista sjajne fotografije, veoma profesionalne i originalne! Sam proizvod nisam probala ali moram priznati da mi izgleda jako interesantno, i korisno.Srebrna mi posebno izgleda obecavajuce, upravo zbog cetkice, kako si i sama spomenula.

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala za komentar, posebno o slikama, jer ih slikam sama telefonom, drago mi je da ti se svidja.

      Избриши
  2. Srebrna bi bila moj izbor. Nisam videla ove maskare u prodaji ali cu ih obavezno potraziti. Hvala na prenesenim utiscima. Kristina

    ОдговориИзбриши