CATRICE - All matt plus tečni puder - moji utisci...

By Beauty junkie - 2.6.15

Ćao svima!!!
Ponovo se družimo...

Danas vam donosim post o jednom od proizvoda koji sam kupila kada sam posetila Budvu.
Kao što je poznato u Srbiji nije moguće kupiti Catrice kozmetiku, pa sam svoj put u CG iskoristila i da probam nešto od njihovih proizvoda.

Catrice All Matt plus puder sam našla na sniženju u Cosmetcs marketu i jedva  uspela da pronađem boćicu koja nije otvarana, iako postoje testeri.
Verujem da svako ko kupuje kozmetiku u CG, u ovim drogeriama, ima isti problem, jer je bukvalno sve otvorene, a testeri se ne naziru, tj. ne postoje na većini štandova dekorativne kozmetike.
Možda ovo nije slučaj u svim radnjama Cosmetics marketa u CG, ali jeste u dve radnje u Budvi.



Puderm je kostao 4 evra, i bilo je ponuđeno 5 nijansi proizvoda. Ja sam kupila nijansu 020 Natural Beige, koja je najpribližnija mom tenu, iako verujem da bi mi odgovarala i tamnija nijansa.

Nakon mesec dana korišćenja proizvoda, eno i mojih utisaka.

Puder dolazi u lepo i jednostavno dizajniranoj staklenoj bočici, sa crnim poklopcem i pumpicom unutar nje.
U bočici je 30 ml proizvoda što je standard kod većine drogerijskih pudera.

Kako sam proizvođač kaže...
Ovo je puder koji dugotrajno matira kožu; sa reflektujućim pigmentima za saten-mat završnicu i ujednačen ten.
Proizvod je hidrantan, bez ulja i dermatološki testiran.


Kao što sam već rekla, pakovanje je sa pumpicom, koja je vrlo praktična i nećete se ni vi, a ni sama pumpica umazati, kako to zna da bude običaj.
Između poklopca i staklene bočice treba da bude nalepnica, kojom se garantuje sigurnost proizvoda, kao i to da ga niko pre vas nije otvarao.
Ja sam moju, nažalost, izgubila, iako sam  je do pre par dana čuvala kako bih vam u ovom postu prikaza kako proizvod treba da bude upakovan.



Za prekrivanje lica meni su dovoljne dve pumpice.

Prekrivajuća moć ovog pudera je srednja i više podseća na BB kremu.
Ne pruža potpun mat efekat, već kako je i napisano na bočici daje fin satenski izgled kože i blago je matira.
Reflektujuće pigmente nisam primetila, a videćete i kako izgleda šminka sa njim.

Ovo je puder koji bi najviše odgovarao normalnoj ili kombinovanoj koži. Na mom izrazito masnom licu brzo prosija i sa upotrebom komprktnog pudera preko njega.
Potrebno je puder dobro stopiti sa kožom, jer ostaju tragovi četke nakon prvih par poteza. ne fiksira se brzo, pa ne morate brzo da radite sa njim. Bolje ga je naneti prstima ili nekim od trenutno popularnih sunđera za šminkanje.
Moguće ga je naneti u još jednom sloju, ali se ne postiže značajna razlika u prekrivajućoj moći, niti u samom izgledu kože.
Šminka na licu ima dobru postojanost sa ovim puderom i rumenilo i/ili bronzer blago izblede posle par sati. 

Sve u svemu ocena ovog proizvoda je: 8/10

Evo i slika kako to izgleda na mom licu samostalno i sa kompletnom šminkom.


izgledam kao duh, jer se šminkam rano ujutru, pa sam ovde još pospana...

Konačni izgled...
Toliko u ovom postu...

Pišite mi koji su vaši favoriti među proizvodima kompanije Catrice, i koje bih trebala da probam.

Do novog kuckanja i čitanja...
Pozdrav!!!

Dunja...

HVALA ŠTO ME PRATITE!!!

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. E baš super da je neko uradio recenziju ovog pudera. Kupila sam ga prije mjesec dana, mislila sam ga recenzirati ali uvijek nešto preče. A i koristila sam ga prije dve godine, pa sam se opet vratila njemu. Što se tiče mog iskustva sa njim, imam samo pohvale. Kod mene je koža od suve ka kombinovanoj. I baš mislim da nije za masnu nego za ova dva tipa. I baš me je iznenadilo da ti ne prekriva. Ja imam najsvjetliju nijansu, i meni savršeno prekriva, čak i pjegice.. tako da ne znam šta da ti kažem. Možda nisi dobru nijansu uzela. Čak sam ga nanosila tzv. Beauty Blenderom iz Oriflame-a.
    Eto malo sam si dala oduška... Stvarno volim ovaj puder. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je drago da imas pozitivna iskustva. Moja koža je masna, a na T zoni, jako masna. Puder mi je dobar i prekrije dosta toga, ali ja imam i veće nepravilnosti na koži za koje mi je potrebno čudo!!!
      Sad mi se lice smirilo, pa mi je super što mogu da nosim BB kreme i ovakve pudere, ali mislim da se na slikama vide moji ožiljci na vratu, od bubuljica i to je nekada teže prekriti.
      Hvala za komentar, i mislim da si možda u pravu za nijansu... bez testera ovo je bila kupovina po principu "Ovaj ili ovaj" i mislim da je ispalo ok, ali može i bolje...

      Избриши
  2. Анониман3. јун 2015. 00:41

    Imam u nijansi Vanilla Beige i ok mi je voljela bih da jače prekriva :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takodje. Drago mi je da se slazes samnom, jer ja imam bas problematicnu kozu pa mi treba veca moc prekrivanja kod pudera. Pozdrav :)

      Избриши
  3. Анониман20. јун 2015. 23:27

    Inteeesuje me gde se proizvodi ovj puder tj.odakle je firma? Skoro sam kupila puder Miss sporty i iznenadila sam se kad je pisamo made in China :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na mom pise made in Poland. Ako je za utehu, bar je Evropa. I mene razocara kad vidim tako nesto, jer nemam poverenja u kineske proizvode, sem za neku tehniku koja se tamo pravi. :)

      Избриши
  4. Meni ovaj puder uopšte ne odgovara, em mi je nekako pretežak na licu, daje mi neprirodan izgled, pritom dosta oksidira, a imam i osetljivu kožu pa mi je momentalno izazvao alergiju, ističe mi nedostatke umesto da ih prekrije...što se mene tiče prosleđujem ga dalje, nećemo se družiti više

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sestricino hvala za komentar. Svaki puder drugacije reaguje na licu svakog od nas. Moguce je da ima neki sastojak koji tebi ne prija, a vecini odgovara. Ja takav slucaj imam sa poznatim L'oreal true match puderom koji meni izaziva bubuljice. Pozzz

      Избриши