Mojih TOP 5 PROIZVODA!!!

By Beauty junkie - 13.11.14

Posto je ovaj post u proteklih nekoliko dana vrlo poplaran ja reših da dam svoj doprinos.
Iskreno više mi je bio izazov da sve svoje favorite svedem na top 5, ali kasnije shvatih da mi i nije bas toliko "frka".
Uzela sam samo one stvarčice koje koristim svakodnevno, a izuzela sve četkice i mazalice koje su tu uvek, ali bez njih se moze.
Pijem tako kafu u 6H popodne i kuckam.
Nekako je danas sve super - pu,pu, da ne ureknemo - i sa tim osećanjem pred vas stavljam ovaj post i želim da mi pišete o vašim omiljenim stvarčicama, onim bez kojih ne možete ili ako delimo simpatiju za istu stvar napomenite mi.

Pa evo sličice tih TOP 5 na okupu.



1. Prva po broju, ali i omiljena poslednjih nekoliko meseci jeste paleta ADORABLE od NYX kozmetike. Cena joj je bila oko 800 din, nisam sigurna. Kombinacija boja je odlična, ali nažalost nisu sve podjednako pigmentovane. Najkorisnije su prve dve nijanse sa leve strane, najtamnija braon može biti korišćena za popunjavanje obrva, a ova topla braon boja je mat i idealna za prelaznu boju na kapcima.

2. Šampon koji trenutno koristim, savršenog mirisa, jeste STILL Doube Bubble Malina. Ovi domaći šamponi su bez silikona i posebno pogodni za kosu koja je sa našeg podneblja. Koristim ih od oktobra prošle godine i ne planiram da ih menjam.

3.Moj verni pratilac je ESSENCE liquid ink vodootporni ajlajner. Kad sam ga prvi put kupila zaljubila sam se i evo već trošim drugo pakovanje, a čini mi se da ću uskoro da kupim i treće. Sjajan, dugotrajan, jeftin proizvod koji morate probati.

4. Svakodnevna šminka kod mene podrazumeva puder, jer imam mnogo nepravilnosti na koži. AURA cover me je tu svakodevno. Sjajno pokriva i dugo traje. Bitno je pravilno ga naneti. Ja ga prvo nanesem prstima, pa zatim pređem TVOR četkom i efekat je mnogo prirodniji.

5. Peti proizvod je za negu problematične kože i ciljano se nanosi na bubuljice. Ulje ČAJNOG DRVETA. Ovo mi je 4-5 bočica, prva od ovog proizvođača, obično koristim Mannu, i planiram ponovo da je kupim.. Sa ovim proizvodom morate biti strpljivi, jer se brzo troši, a za pun rezultat potrebno je malo duži vremenski period. Svakako je moja topla preporuka ako želite da rešite problem akni i bubuljica prirodnim putem.

U ovom kratkom postu toliko drage moje.
Čujemo se uskoro sa jednom novom recenzijom.
Do novog gledanja
Pozzz...
Dunja...

HVALA ŠTO ME PRATITE!!!

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Gde kupuješ Still šampone? :)

    ОдговориИзбриши
  2. Pre sam ih kupovala u Aman marketu, ali sad ih nema. Iz Still-a su mi javili da ih prodaju Idea, Merkator i Roda marketi. Zivim u manjem mestu, pa ih je teze naci, mislim da ih u vecim gradovima ima cesce. Pozzz

    ОдговориИзбриши