Novo u mojoj kolekciji šminke :)

By Beauty junkie - 8.5.14

Ćao svima!!!

Danas vam pišem o proizvodim koje sam kupila u martu i aprilu.
Moje finansije mi dozvoljavaju da sebe častim malim stvarima svaki put kad primim platu. 
Svaka kupovina kozmetičkih proizvoda me oraspoloži i iz drogerije izađem uzbuđena i nestrpljiva da probam sve što sam uzela.
Prava sam kupoholičarka, znam!!!! :)) 
Ali šta ću kad mi te male stvari ulepšaju dan, i učine da se osećam lepšom.
Znam da šminka nije sve i da lepota dolazi iznutra, i da smo sve lepe i bez trunke šminke, ali ja šminku doživljavam kao način da se izrazim, da se preobratim, a ponekad i da se sakrijem od zlih očiju i ružnih komentara.
Bitno je znati koristiti šminku umereno i istaći svoju lepotu njom. 
Ona pomaže u mnogome i ako je shvatite kao igru mnooogo ćete uživati u njoj, a da se pri tom ne opterećujete izgledom.
Možda zvuči nemoguće davati pare na kozmetiku, a ne pomisliti da takva osoba nije sigurna u sebe.
Pa... Ja mislim suprotno. 
JA SAM SPREMNA SVE DA PROBAM, DA EKSPERIMENTIŠEM, DA SE IGRAM I ZANOSIM U TOJ IGRI BOJAMA, OBLICIMA, POTEZIMA ITD. 
Šminkanje je za mene ritual, moja peace zone.

Ta moja mala oaza mira se povećala i jako se radujem što ću vam pokazati čime sam se častila i dati vam priliku da i vi probate neke od onih proizvoda.

Evo kako to izgleda kada se sve slika zajedno.


Ko što vidite brendovi su različiti, dostupni svima i zaista pristupačnih cena, što je meni bitno, mada bih, kao i većina vas, volela da mogu sebe da častim nekim skupljim makeup brendovima. I za dva meseca ovo i nije tako mnogo. :)
BITNO!
U ovom postu ništa nije skuplje od 1000 din.

Pa da počnemo:

Najnovije u mom neseseru jeste maskara MAYBELLINE COLOSSAL GO EXTREME ( cena u Lilly-u sa popustom je 689 din.)


Sa slike vidite da je četkica baš velika i dobro prijanja uz trepavice. Maskara može da se nanosi u više slojeva kako bi se postigao veći volumen trepavica.
Ja već koristim One by One od istog brenda i njom sam baš zadovoljna. Ovu maskaru sam nanela tek par puta i mogu reć da na mojim trepavicama ne daje neki sad WOOOW efekat. Slična je svi prethodnim. Bolja je od ostalih zato što ima veću četkicu, i otvor na maskari je veći pa se četkica lako vadi i vraća u pakovanje, što nije slučaj sa drugim MAYBELLINE maskarama.

Sledeći proizvod je od istog brenda MAYBELLINE - FIT ME korektor u nijansi 15.


Vidite da je svetliji od mog tena, baš kako i treba da bude, jer korektori ovog tipa, tečni, se nanose ispod očiju kako bi prekrili podočnjake i za konturisanje lice, tj. za isticanje delova kože kako bi se stvorile senke na licu i dobio svež i zdrav izgled kože. Ako vas zanima kako konturisati lice evo jednog YT videa.
Ovaj korektor ja koristim ispod očiju, a za večernju šminku koristim ga i na čelu, na sredini, kako bih naglasila taj deo, malo duž nosa i iznad usana. 
Kod ovog korektora je super što ne masti kožu, već će vam koža imati mat izgled baš,baš dugo. Zbog toga nekad koristim samo njega na čelu gde se koža mnogo masti, jer daje svež i zdrav izgled i do 8 sati.
Mana - malo se skuplja u finim borama ispod očiju, i treba ponovo preći prstima ili četkom preko tog dela kako ne bi ostalo proizvda u finim linijama.
Ovo je najskuplji proizvod u ovom postu. U DM-u mu je cena 919 din. ali vredi svaku paru, jer se nanosi malo i dugo traje.

Sledeći proizvod je NYX butter gloss u nijansi 03-peaches and cream ( 440 din. u Alexandar cosmetics ).


Ove sjajev je nemoguće zaobići ako volite šminku, jer svi pričaju o njima. Zaista su kremasti i prelepo stoje na usnama. Imaju dosta pigmenta, pa je i boja kao u pakovanju - slika nije sjajna, zbog jako čudnog svetla u mom stanu, ali vidite da na koži izgleda kao i na gornjoj slici. Ovo su zaista SOČNI sjajevi koje morate probati, plus je izbor boja velik i u divnim prolećnim tonovima.

Moj favorit među ovim proizvodima jeste mali ajlajner od ESSENCE - liquid ink.


Ovo je tečni vodootporni ajlajner, koji je jako crn. Cena mu je malo preko 300 din. i nakon ove kupovine više ne koristim gel ajlajner. 
Četkica je vrlo fleksibilna i lako se naviknete da je koristite. Na drugoj slici vidite kako korektor, butter gloss i ovaj mališa izgledaju na mojoj ruci ( ova slika je ispala bolje od prethodne i boje su jasne ).
Ovo  je moja najtoplija preporuka za sve koji žele da kupe neki tečni ajlajner koji je postojan i pri tom vrlo pristupačan,a uz sve to on izgleda SJAJNO na očima.

U poslednje vreme kupujem dosta AVON proizvoda. Ovo je kozmetika koja je jako popularna u Americi, a odnos cene i kvaliteta šminke je dobar. Da napomenem da sve proizvode kupujem samo kad su na sniženju, jer smatram da su neke cene previsoke i da za iste pare možete kupiti bolje stvari u driogerijama.

U ovom postu prikazujem vam AVON mat karin u nijansi Matte Peach. Mat karmini su hit, pa su se naravno našli i u Avonovom katalogu. Cena ovog karmina je bila oko 300 din. na sniženju.


Ovde opet vidite sam proizvod i kako izgleda na koži. Karmin je mat, dobre pigmentacije i lepo prekriva usne. Moram reći da su meni ovi karmini nekeko čudni na usnama. Ne isuše se, ali kad ih nanosite ne klize i imaju puderastu teksturu. 
Za razliku od drugih Avon karmina nisu baš postojani, ali su vrlo pristupačni.

Sledeći proizvod iz Avona je karmin u olovci - Irresistibly sexy u nijansi red vixen.


Na slikama vidite prizvod i njegov izgled na koži. Na usnama ovaj karmin je boje trešnje i mogu reći da je pravo izenađenje. Izuzetno je prijatan za nošenje i postojan. Cena mu je oko 400 din. Mora da se zarezuje, ali to nije problem, jer olovka lepo klizi. Neki Avonovi proizvodi imaju čudnu spoljašnu zaštitu koja je kao plastična i klizava i ne mogu da se zarezuju. Ovaj proizvod nije takav. 
Vidite i sami da je olovka musava, jer je dosta korišćena. Karmin nosim i preko dana i uveče i uz njega dovoljan vam je crni ajlajner i maskara i spremni ste za polazak. ( Nažalost u novom katalogu nisam videla ovaj proizvod, pa ne znam da li je kolekcija bila ograničena. )

U ovom postu pisaću još o Avonovim krejonima (Piše se sa J, mada meni zvuči bolje bez ) koje najčešće kupujem, jer se mogu naći po ceni od 199 din. npr. u novom katalogu i imaju super izbor vrsta i boja. Moji omiljeni su sa šljokicama - GLIMMERSTICK DIAMONDS, koji sada imam u sivoj boji, nijansa smokey diamond
Pošto koristim crni ajlajner u neseseru uvek imam i neki braon krejon. Trenutno je to Avonov GLIMMERSTICK u nijansi cosmic brown.



Vidite njihove boje na ruci i pakovanja. Izuzetno su postojani i kremasti. Super su jer možete da ih razmažete kako bi dobili smokey efekat ili ih koristili kao senku. Od mene topla preporuka.

Jedan od najnovijih proizvoda jeste i puder RIMMEL STAY MATTE u nijansi 200 soft beige. Cena ovog pudera je različita, ali ja sam ga u Lilly-u kupila za 545 din.
Ovaj proizvod sam probala nakon posta tanjicabb.
Meni za lice uvek treba matirajući puder i misli da mi je ovo do sada najbolji izbor. Puder je penast i dosta gust. Prekrivenost mu je od srednje ka potpunoj, što je meni neophodno. 
Da biste ga naneli na kožu morate dobro da ga utrljate. Ja to radim četkom i oko njega moram da se potrudim, ali se isplati. Ja ga ne bih koristila svaki dan, jer se primeti da imate puder, malo  je težak i pri stavljanju imate taj osećaj, ali tokom dana nećete više misliti na to. Postojan je i traje do 6 sati. Na slici vidite i teksturu i moć prekrivanje.
Preporučujem da ga koristite samo povremeno, kada šminka treba da vam traje satima.

 Ostaje nam još jedan kozmetički proizvod, a to je NYX paleta senkica Love in Rio, nijansa en fuego. Još jedan od must have proizvoda iz NYX-a. Ove paletice svakako treba probati. Cena im je 540 din.  što je vrlo pristupačno za paletu od 3 senke, a izbor je veliki. Boje u ovoj paleti su lepo pigmentovane, s tim što najsvetlija malo pada sa kapaka, traju dugo i kombinacija boja je vrlo korisna i pogodna za dnevni i večernji look. Svilenkaste su teksture i dobro se stapaju, blenduju.




 Poslednji proizvod koji opisujem je Micelarna voda brenda GARNIER.
Komentari o ovom proizvodu su različiti, pa sam bila skeptična kad sam ga uzela. Ja ga koristim za skidanje šminke sa lica, jer mi oči reaguju na sve kreme i neka sredstva za skidanje šminke. Micelarnu vodu La roche-posey sam probala davno i to je odličan proizvod, ali mu je cena preko 1500 din. 
400 ml. Gariner micelarne vode je trenutno u Lilly-u je 439 din. 
Ovaj proizvod je odličan za masnu kožu, jer osveži i skine šminku u potpunosti: puder, maskaru, ajlajner, sve. Probajte ga.



Ako ste ostali do kraja HVALA VAM. 
Znam da mi je ovo najduži post, sa dosta proizvoda, ali želela sam da vam pokažem sve i uputim vas u neke detalje u vezi sa proizvodima, koje možda niste znali.
Do sledećeg gledanja, pisanje POZDRAV!!!

Dunja, beauty junkie
HVALA ŠTO ME PRATITE!

  • Share:

You Might Also Like

2 comments