GR glitter eyeshadow crayon - recenzija!

By Beauty junkie - 23.10.16

Još jedan novitet GR kompanije je našao svoj put u ovaj post i na moj blog.
Iako sarađujem sa GR kompanijom i Danijela commerce doo, koji je njihov zastupnik, svaka recenzija proizvoda koja je objavljena na mom blogu je moj iskreni utisak o proizvodu koji opisujem.
Želim sa vama da podelim iskrene utiske i da li određeni proizvod vredi vaše pažnje i pre svega vašeg novca.
Da li je ovo proizvod koji treba da pogledate, saznaćete ako nastavite sa čitanjem.


Novi proizvodi GR kompanije redovno me iznenađuju svojom strukturom, načinom upotrebe, trajnošću i praktičnošću.
Ovo je jedan od proizvoda od kojih nisam baš mnogo očekivala, a desilo se potpuno suprotno. Danas mi je ovo jedan od omiljenih proizvoda i trudim se što češće da ga koristim, u različitim prilikama.

Glitter eyeshadow crayon je senka u olovci, koja sadrži mnoštvo šljokica. Najlakše ju je opisati kao pigment i šljokice presovane u srce olovke.
Zbog same teksture proizvoda i zbog toga što poseduje veliku količinu krupnh šljokica, moja prva pomisao je bila da se ovaj proizvod neće lako i lepo nanositi na kapak. Desilo se baš suprotno.
Ali da počnemo od samog početka, i predstavim vam proizvod i sve njegove fizičke osobine.


Ova sjajna senka u olovci, dolazi u pakovanju istom kao karmini u  olovci, u crnom pakovanju sa poklopcem. Na samom kraju olovke jasno je naznačena njena boja, ali i broj. Olovka je na zarezivanje, a na pakovanju su i informacije o sastavu proizvoda i posebno bitna stvar - da je dermaološki testiran.


Senka je izrazito laka za nanošenje, i mada sarži u sebi krupne šljokice, neće vas grebati ni po očima ni po koži.
Boja koju sam dobila je meni savršena, a posebno je lepa u ove jesenje dane, jer nije tipično zlatna boja, već je mešavina zlatne, žute i tamnijih tonova. Odlična je za ugao oka, uz neke tope boje, ili preko neke senke, kao akcenat i za stvaranje "helo" tipa šminkanja.
Uvek je kombinujem sa toplom braon bojom, ili tamno crvenom, a verujem da bi se odlično slagala sa zelenom, plavom i crnom bojom.

Ova senka dolazi  u 6 boja, preporučena cena joj je 203 dinara, i stvarno je nešto što morate probati, posebno ako volite šljokice i sjaj. Ja znam koje sledeće nijanse kupujem.
Senke su trajne na očima, ne pomeraju se, jedino nisam proverila da li su vodootporne.

Evo još par slika, i kako proizvod izgleda na ruci. Slike na Instagramu pokazuju i senku na očima, uvek je naznačeno u opisu.


Toliko u ovom brzinskom postu.
Iako nisam pisala mnogo, moram reći da je ovo proizvod koji od mene dobija 10. 
Jeftin je i savrsen za ljubitelje šminke i sjajnih stvarčica.
Ukoliko ste već probali ove senke pišite mi u komentarima svoje utiske.

Do novog čitanja...
Pozdrav!

Dunja!

HVALA ŠTO PRATITE MOJ BLOG!

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Jako mi se sviđa olovka! Baš tražim nešto jako svjetlucavo, a da nije prah koji onda pada svuda i završi najviše ispod oka :)
    Iva

    ОдговориИзбриши
  2. Jako zanimljiv proizvod. inace sam veliki ljubitelj ovih GR olovki, ali do sada nisam videla u ovoj nijansi, zaista mi je jako simpatična, pogotovo za neke svečanije prilike kada je neophodno istaći svoje oči. Inače odlična recenzija, slike su vrh, zaista veoma originalne i profesionalne.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши