CLIV / CL4(IV) REVITALIZING CORRECTOR AMPOULE - serum za problematicnu kožu lica

By Beauty junkie - 30.6.20

CLIV je korejski brend koji je od skora dostupan na našem tržištu. Brend je predstavio svoje 3 linije za negu kože, koje su koordinisane bojama i svaka boja targetira određeni problem na koži ili tip kože kojem je namenjena. U ponudi su plava, žuta i crvena linija i svaka ima po 3 proizoda - ampulu/serum za negu kože, masku u maramici i BB kremu. 



U današnjem postu ja vam pričam o žutoj liniji, koja je namenjena problematičnoj koži - baš kakva je moja. Nije li malo čudno kako je žuta boja za problematičnu kožu, jer evropski medicinski brendovi uvek masnu i problematičnu kožu obeleže zelenom bojom. 

Ova linija je žuta jer je bazirana na vitaminu C, tj. limunskoj kiselini koja pomaže u poboljšanju kože, njenog sveukupnog izgleda, reguliše nepravilnosti i fleke na licu i daje zdraviji izgled koži.
Evo šta o ovom serumu možete prnaći na sajtu online kozmetika Leco, koja je distributer ovog brenda. 

Ampula sadrži 80% limunske kiseline i ekstrakt kulture paradajza „Calus“, koji kožu čine čistom, a ten blistavim! To je ampula za postizanje blistavog tena i protiv akni i bubuljica, koja sadrži čak 80% limunove vode!  

- Ampula sadrži 80% limunove vode, koja posvetljuje potamnelu i hiperpigmentisanu kožu ( fleke, pege..) dajući koži vitalnost iz vitamina C.

- Sastojci, poput ekstrakta kulture paradajza „Callus“, ne samo da posvetljuju kožu, već je čine i zdravom.

- Dvojna funkcija – posvetljivanje, blistav ten, i anti-age efekat protiv bora, dovode do povećanja otpornosti kože na spoljašnje uticaje.

- Rađen je i test iritacije kože.

- Sadrži derivate Vitamina C, Vitamin B3 i Vitamin E, koji predstaljaju sastojke za „čistu kožu i blistav i prozračan ten“.

- Proizvod takođe „brine“ o balansu kože, dajući koži energiju iz bogatih vitamina.


Ampula dolazi u prelepom, luksuznom i teškom pakovanju sa pipetom. Zaista izgleda prelepo i dobro odrađeno. Ja sam je uzela na sniženju za 2000 din dok joj je regularna cena 3079 din. 

Cene seruma korejskih brendova su uglavnom u rangu od 2000 do 3000din i jače, sve zavisi od popularnosti samog brenda, ali i sastojaka koje koriste i filozofije koje imaju. Online kozmetika Leco ima odličan asortiman korejskih brendova i na IG možete videti njihovu ponudu na profilu @korejska_kozmetika.

Ampula je u suštini serum koji se nanosi nakon umivanja i tonera, a pre dnevne ili noćne kreme. Pipeta omogućuje lako doziranje, ali ujedno meni je trebalo malo vremena da se naviknem na ovu pipetu jer je vrh prilično velik i kada se koristi treba vremena da se naviknete kako da napunite pipetu.

Za moje lice i vrat potrebno je jedna cela pipeta. Proizvod je tečan i mlečno bele boje sa sitnim žutim kuglicama kojih nema mnogo, ali nekada možete da ih osetite pod prstima i na licu. Jako lepo se nanosi i relativno brzo upija. Njegova osnovna uloga je u ujednačavanju tena, tj. dobijate jednaku boju na licu, bez flekica, različitih crvenih delova ili nekih promena na koži koje su uslovljene suncem ili drugim spoljašnjim faktorima. 

Meni je ovaj proizvod neophodan zbog promena na mojoj koži usled bubuljica i akni. Uvek mi se one povlače sa lica i tela u vidu tamnih fleka i mada one nestanu nakon nekog vremena ovaj proizvod je značajno ubrzao provces zaceljenja moje kože.

Kako sada već mesec dana koristim ovaj proizvod mogu da primetim značajne promene na koži. Prvo i osnovno je da nemam flekice od bubuljica, a i čak kad se nove bubuljice jave jako brzo nestanu i neamam fleka na licu. Koža mi ima ujednačen ton i boju, čak i oko nosa gde se obično crveni. 

Koža uopšteno izgleda zdravo i sveže. Ja ovaj serum nanosim svako veče. Nakon toga nanosim kremu za lice, a ujutru ne izlatim iz kuće bez SPF 50, jer je on neophodan, posebno ako koristite proizvode sa vitaminom C ili nekim kiselinama. 


Jako sam zadovoljna ovim proizvodom, dobila sma mnogo više nego što sam očekivala. Iako je 3000din možda malo veća cena nego što sam navikal da dajem za kozmetiku za negu lica, ovom proizvodu ću se sigurno vratiti. Nadam se da ce postati standardni deo ponude u većini Dm drogerija i da ću moći da ga nađem i tako, a ne samo online, mada je tokom ove covid19 situacije online poručivanje mnogo bolja opcija od odlaska u drogerije. 

Ako ste probali neki od proizvoda ovog korejskog brenda pišite mi vaše utiske. Ja jedva čekam da probam još neke proizvode korejskih brendova koje sam skoro kupila i da podelim sa vama svoje utiske o njema. 

Moguće je da će naredni post biti upravo o tim novitetiima, ali želim i da vam pokažem moju negu kože leti koja je sada maksimalno pojednostavljena, ali opet za mene dovljno efikasna. 

Do novog čtanja pozdrav.

Dunja...


  • Share:

You Might Also Like

0 comments