Nova Nude look kolekcija GR - moji utisci.

By Beauty junkie - 13.9.19

Ovog leta GR je pustio u prodaju jednu od najlepše dizajniranih kolekcija koje sam videla u poslednje vreme. Pored toga što se prelepo slika, proizvodi u ovoj kolekciji su odlično osmišljeni i jako lepo doprinose itavom nazivu kolekcije Nude look, jer podrazumevaju proizvode koji treba da daju onaj "no makeup makeup look". Ovo je dobro osmišljena kolekcija koja poseduje proizvode za lice, oči i usne i svi su vrlo lepo dizajnirani, a opet u sklanu sa GR proizvodima.



Ja sam na testiranje dobila nekoliko proizvoda a danas ću vam ih posebno predstaviti. Probala sam ih sve sem jednog i nekima sam baš jako zadovoljna i jako mi se sviđaju. Mislim da mi je favorit ove kolekcije njihova tonirujućakrema. Ovaj proizvod je pobrao moje simpatije na prvu loptu. Iako sam masnokožac mislim da je ovaj proizvod divan i daće ga suva koža posebno voleti. Jaga mešam sa puderima, ali i samostalno je predivan. Daje ona mokar izgled kože, koji nije veštački, već koža izgleda prirodno i zdravo. Jako mi se sviđa kako izgledana locu. Trake dosta dugo, kada se pomeša sa puderom trajnost se produžava i ceo dan ćete imati divan sjaj na koži. Mislim da ovaj proizvod može da zameni sve one sjajne prajmere koji su u prodaji, jer daje još bolji efekat, a bez sjaja. Moja krema je u nijansi medium i za ovo toplo vreme kad imam boju je savršena.
Ako želite da probate laganu i izuzetno prirodnu i sjajnu toniranu kremu za lice imate sve moje preporuke da to bude ova. 

Još jedan proizvod koji mi se jako svideo kada sam ga probala jeste nova maskara iz ove kolekcije. Četkica je jako zanimljiva i najvise podseća na četkicu koju ima Too faced maskara better then sex. Rekla bih da je četkica u obliku peščanog sata i zaista jako lepo izgleda na trepavicama. Mislim da kako se suši ova maskara biva sve bolja. Kada sam je prvi put otvorila bila je jako tečma, ali se vremenom to promenilo. Maskara je sada suvlja, gušća i zato se lakše nanosi na trepavice. Ja je nanosim u dva sloja i za moj ukus ova maskara je odlična, lepo razdvoji trepavice i jako dugo traje na očima. Maskara se na razmazuje, ne truni i jednostavno se skida. Nije vodootporna, ali meni to odgovara. Cena joj je oko 250din i mislim da je odlična i da kvalitet daleko prelazi cenu. Obavezno je probajte.



Treći proizvod je onaj za koji sam mislila da će mi se najviše svideti ali maskara i tonirana krema su ga nadmašili. U pitanju je trio za lice koji sadrži bronzer, rumenilo i hajlajter. Za hajlajter sam odmah znala da će biti pun pogodak, jer GR zaista pravi odlične hajlajtere, a ovaj nije izuzetak.
Rumenilo i bronzer su jako lepe nijanse, ali ceo trio je više namenjen osobama svetle puti. Pigmentacija je malo slabija, ali ih je moguće nadograditi. Hajlajter je presjajan i pazite kad ga nanosite, jer je jako malo potrebno da biste dobili sjaj koji će biti previše, ako postoji previše hajlajtera (za mene da).

Senka za oči je jednostavne, a savršene nijanse koja je rozikasta i nije prejaka tako da je odlična kao prelazna nijansa, u prevoju kapka. Može biti jedina nijansa na kapku kako biste postigli taj "nude look", koji je i sam naziv ove kolekcije. Mislim da su GR senke ok, ali iskreno ja pojediačne senke slabo koristim, jer više volim palete u kojima mogu imati više boja. Lakše su za nošenje, čuvanje i ne zauzimaju toliko mesta u fioci, neseseru, kao pojedinačne senke. Ipak jedinstvenost ove boje čini da nemam ovakvu senku u mojoj kolekciji pa ću je rado koristiti.


Još jedan proizvod koji mi se jako svideo, a to je mat karmin u ovom prelepom roza pakovanju. U pitanju je standardni karmin, koji je divne neutralne nijanse 02 peachy nude i zaista to je  pravi opis. Malo više vuče na braon što meni savršeno odgovara. Ovaj karmin se ne nanosi odmah kao mat, nego ima neku satensku završnicu, koja posle nekog vremena postaje mat. Zaista zanimljiva formula, koja mi se mnogo sviđa i ovaj karmin je često u mojoj torbi.

Jedini proizvod iz ove kolekcije koji nisam probala, jeste krejon za konturisanje, jer mi je trenutno nijansa presvetla. Ja inače koristim GR krejone za konturisanje i na sebi i na drugima, jer su odlični, laki za nanošenje, lako se blendaju i na koži prelepo izgledaju, tako da verujem da je i ovaj istog kvaliteta. Svakako ću ga u narednom periodu probati ako ne na sebi, na nekome svetle puti. 

I to je to. Za ovaj post toliko. Verujem da su vam malo i dosadile priče o ovoj kolekciji GR, ali ja lično smatram da je vredna vaše pažnje. Znam da maskaru svi vole, ali žao mi je što niko me priča o toniranoj kremi koja je za mene pravi dragulj ove kolekcije. 
Ako pratite moj instagram možete videti kako ona izgleda na licu pomešana sa puderom na slikama modela sa kovrdžavom kosom. Daje tako divan prirodan izgled licu i sa njom svaki puder dobije neki divan sjaj koji ja ne znam da opišem. 

U sledećem postu nešto o nezi kose, a obavezno pratite i moj IGTV jer tamo imam videe o nezi, šminkanju i svemu što može da vas zanima. 
Pozdrav. Dunja. 


  • Share:

You Might Also Like

0 comments