EMPTIES x 10!!!

By Beauty junkie - 4.7.17

One more post about products I used up. In this post I think I have a lot of old favorites and products I use over and over again, so it won't be so interesting for all of you.
Most of the products in this post are the ones I really like and will buy again. But no meter what lets start with pictures and products I used.

Još jedan post o proizvodima koje sam potrošila. U ovom postu se nalaze mnogi moji favoriti, proizvodi koje često koristim i možda vam ovaj post zbog toga bude dosadan. :)
Ako, pak, prvi put posećujete moj blog videćete neke stvari koje redovno koristim i pročitati zašto ih iznova kupujem. 

You see all of them in one place in the picture below. There are some makeup stuff, skincare, haircare etc. So lets start:

Product I use the most and always buy is for sure FA pink passion deodorant. It's fresh, no aluminium in it and it will make you smell good all day.
Next favorite in this picture is K piling- coffee piling home made that I love for body and face skrub and it's so cheep comparing to some other brands and ingredients are coffee, yellow sugar, cinnamon, coconut oil. Simple and efficient product.
RT sponge is always quickest and easiest way to apply you foundation and it's super affordable. Still have three of those in back up.
Taft curl foam is something I use just in summer time for my natural curls. Nothing holds them like this foam does.
Syoss hairspray is one of two brands I reach for. I have trouble finding right one that doesn't makes sticky and doesn't makes dandruff in my hair.

Na slici su svi proizvodi na okupu: šminka, proizvodi za kosu, telo i lice. Pobrojaću ih odvojeno uz po koju reč o njima. 

Proizvod koji je od početka bloga najčešće slikan svakako je FA pink passion dezodorans koji mi je omiljen i uvek mu se vraćam. Probala sam mnoge dezodoranse, ali Fa su mi najbolji ako pripadaju ovoj mirišljavoj liniji jer nemaju aluminijum i ne ostavljaju trag na odeći, a dugo mirišu na koži i neutrališu neprijatne mirise. 
Sledeći favorit sa slike je K piling. Piling na bazi kafe, kokosovog ulja i žutog šećera koji je pristupačniji od drugih brendova, pravi ga devojka iz Novog Sada i odličan je i za lice i za telo. 
Do njega je poznati RT sunđer za šminkanje koji ja stvarno volim. Imam tri u rezervi i koristim ih svakodnevno na sebi i na drugima. Pristupačniji je od svih drugih i svima dostupan, posebno ako ga kupite na sajtu iherb.com.
Taft curl pena za kosu je jedina koja drži moje lokne-talase na mestu i koja ih oblikuje. Koristim je samo leti, jer je koristim samo kada mi se kosa prirodno suši. 
Uz penu za kosu ja koristim i lak. Syoss brend ima povoljne i dobre lakove za kosu koji je ne slepljuju i koji su u velikom pakovanju. Najbitnija stavr kod izbora laka za kosu i pene za mene je da mi ne stvaraju perut pa zato najčešće korostim Taft i Syoss proizvode. 



My favorite hand cream is Ziaya silk protein hand cream. I have second one and I love it because it absorbs quickly and doesn't leave oily ans sticky feel on hands. 
L'oreal infallible 24h matte foundations is also a favorite of mine. I need new one and I think thus us the perfect all matte foundation from drug store for oily skin.
One more thing from the same brand is Micellar water form L'oreal. I just think that this is the best affordable micellar water that you can find. Bioderma one is more expensive and I think you can buy 4-5 of these for Bioderma one.
Artdeco eye shadow base is old favorite but I must say that I put it aside when I bought MAC pain pot. I use it every day but I try not to forget this one.
7th heaven face masks I use frequently and usually mix 4-5 of them. Love that you can use one packaging 2 or 3 times and one mask is around 2$. 
On this picture you will see two setting sprays. Gerard cosmetics one and UD de-slik, both in travel size. I will definitely buy UD one again. This one and All nighter are the best. Gerard cosmetic one is ok but you will use it quickly comparing to UD that last long time when we talk about amount of product you get and how quickly it goes out.
Few more favorites to cover.

Moja omiljena krema za ruke je Ziaja silk protein krema koja je super jer se jako brzo upija i ne ostavlja mastan trag na koži ili neki film koji meni lično smeta.
L'oreal infallible 24h matte puder mi je jedan od najboljih iz drogerija za masnu kožu. Imam mnogo pudera, ali vom se stalno vraćam, posebno kada je vreme hladnije jer me drži mat, skoro ceo dan. U ovo letnje vreme preferiram BB kreme i mešam ih sa puderima za prirodniji izgled kože.
Micelarna voda je "must" u mojoj rutini nege kože, a treutno mi je omiljena L'oreal micelarna za kombinovanu kožu. Ovo je micelarna koja košta oko 500 din i ako volite Bioderminu probajte i ovu micelarnu, jer košta 4-5 puta manje.
Artdeco baza za senke mi je do kupovine MAC pain pot-a bila omiljena. Sada je MAC malo prevagnuo, ali i dalje imam jednu u rezervi i koristim je kad god mogu. Svakako ako sebi ne možete da priuštite MAC Artdeco je po meni najbolji u drogerijama.
O 7th heaven maskama za lice ne treba da pričam. Odlične su i stalno koristim njih nekoliko koje mi savršeno odgovaraju koži, čiste je i hrane i uvek su super mirisa. Dodatni plus je to što jedna kesica može da se koristi i do 3 puta.
Na slici su i dva seting spreja u mini pakovanjima. U pitanju su Gerard cosmetics i UD de-slick sprej. Gerard sprej je odličan, ali se jako brzo troši  i to je jedini proizvod iz ovoga posta koji vam neću preporučiti. Iako oba imaju malu mililitražu UD traje mnogo duže i pored ovog de-slik spreja probala sam i All nighter i oba su odlična i već planiram da kupim proizvod u punoj veličini.

I just love Catrice high coverage concealer and I always buy it. It has full cover and it doesn't dry out my under-eye area. It's the best affordable concealer I have tried. Just tinkling about new one from BH cosmetics because it has good reviews.
Maybelline has the best mascaras from drugstore and this one I really liked so I will buy it again or buy some new one from the same brand because they always have new ones released.
Not to forget my favorite day and night cream for oily skin - BURRA day cream. I used one more but it's not in this picture. Love it. If you have any suggestions for good day and night cream for oily skin put it in the comments.
One more just left - regular Pantenol cream that I use every day when my skin is extra dry from other products I use for acne. I use it mostly in winter time so it lasts me a long time.

Još samo par proizvoda. 
Omiljeni drogerijski korektor mi je Catrice full coverage korektor. Svi ga hvale i to sa razlogom. Odličan je jer ima punu moć prekrivanja i traje jako dugo na koži, a ne uvlači se na pore. Meni ne isušuje deo ispod očiju i prezadovoljna sam učinkom.
Nezaobilazna dnevna i noćna krema svakako je BURRA dnevna krema koju koristim mesecima. Iako je na slici jedna teglica, potrošila sam već drugu, a naredna je tu. Ovo mi je omiljena krema za masnu kožu, ali rado bih probala još neku, pa vas molim da sa mnom podelite svoje favorite. Pišite ih u komentarima.
Maybelline maskare su odlične i retko koja da nije dobra. Oni jednostavno prave najbolje drogerijske maskare i uvek ih rado kupujem. Ovu ću uzeti ponovo, ali me Mazbelline uvek privlači novim maskarama koje puštaju u prodaju, tako da retko ostanem verna samo jednoj.
Poslednji proizvod na slici je Pantenol krema. Ovo je krema koju mnogo koristim zimi i kada mi se koža jako isuši od tretmana koji su namenjeni bubuljicama. 


That's all for this past. Write me in the comments if we have some same favorites.
Till next time...
Buy!
Dunja!!!

Toliko u ovom postu. Pišite mi u komentarima ako imamo neke iste favorite ili ako imate predloge koje proizvode da probam.
Do novog posta... 
Pozdrav!
Dunja!!!

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. Love your post dear ♥
    If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle . Maybe we can follow each other and we can be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thank you for commenting this post. I already follow your blog and love it. :)

      Избриши
  2. Анониман10. јул 2017. 13:54

    I ja volim Artdeco bazu i Maybelline maskare, slazem se sa tobom, odlicne su. Lorealov puder sam koristila proslog leta i bio mi je solidan, ali daleko bolji od njega mi je Max Factorov Face Finity, koji koristim od proleca i zasad ga necu menjati. I meni prija Pantenol, doduse moj je u obliku krem gela, ali svejedno je dobar. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nikako da probam neki Max factor puder jer su mi pre bili preteski, pa sam se odvikla i da ih gledam. Mada sada kada si pomenula, obavezno cu pogledati ovaj koji si navela.

      Избриши
  3. Анониман18. јул 2017. 11:22

    Probaj FARMASI micelarnu i bb ili cc kremu, nečeš se pokajati...😁

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. CC kremu sam probala i nikako mi ne odgovara. Micelarnu cu probati, sad sam probala njihov bronzer i narucila sam gel za obrve.

      Избриши