GR longstay precise browliner - recenzija

By Beauty junkie - 17.4.19

Obrve. Nezaobilazni deo svakodnevnog šminkanja i svakog dana. Trend debljih, punijih obrva koje su neuredne, a jednako definisane je nešto što preovladava poslednje godine i koji naravno ne stoje svima i nije trend koji svi podržavaju, odobravaju i vole. 
Kao i sa drugim trendovima, i ovde je bitno stvari prilagoditi sebi, uočiti оno što se vama sviđa, što vašoj fizionomiji lica odgovara.
Različitost je ono što nas čini lepim i privlači poglede. Zato mislim da treba da nosite obrve koje vam odgovaraju i da ne pratite slepo trendove. Meni su i dalje prirodne, ne prevelike i preterano čipave obrve najlepše.

Izbor proizvoda za obrve danas je velik, i možete naći sve, od olovaka za obrve, gelova do pudera za obrve i nekih uvek inovativnih proizvoda koji obećavaju mnogo. Ono što je svima neophodno jeste popunjavanje onih praznina koje imamo, oblikovanje i definisanje i mogućnost da sami odaberemo da li ćemo proizvod za obrve nanositi tako da bude jedva primetan ili želimo jači i vidljiviji efekat.
Ja sam do sada probala gelove za obrve, olovke i pudere za obrve. Za najprirodniji, a ipak lep efekat na obrvama pokazalo mi se da su olovke za obrve najbolje. One mogu biti različite, poput krejona na zarezivanje ili one automatske koje se izvlače. I njihova debljina može biti različita, oblik, formulacija i toliko toga.


Olovke koje sada koristim su drogerijskog ranga, ali toliko dobre i efektne da sam želela da svoje oduševljenje podelim sa vama. U pitanju su GR longstay precise broliners. Ovo su ultra tanke i precizne olovke za obrve koje imaju dva kraja - sa jedne strane je češljic za obrve, a sa druge sama olovka za obrve koja je na odvrtanje.
Ove olovke se mogu naći u Lilly drogerijama i po manjim parfimerijama, a cena im je oko 600-700din. Kada uporedimo sa proizvodima koji su slični po svojoj funkciji i samom izgledu cena je u rangu drugih drogerijskih olovaka za obrve.
Ukupno ima 5 boja koje su obležene brojevima od 101 do 105, ali nije nužno prvi broj u nizu najsvetlija, tj. najamnija nijansa, već naportiv. Ja sam kupila 3,, jer online nisam mogla dobro da odredim boju, pa sam kupila nijanse u broj 101, 102 i 103.
Ispostavilo se da je nijansa 103 najtamnija, za one sa jako tamnom kosom kojima trebaju tamne obrve.
Nijeansa 102 i 101 meni podjednako odgovaraju. Nijansa 101 je hadnog podtona, nema crvenih već sivih primesa u sebi i odlična je za obrve. Nijansa 102 je malo svetlija, ali dosta toplija od nijanse 101 i obe su savršene za brinete. Nijansa 102 može da pođe i na svetlijim obrvama, ako imate laganu ruku.
Pored ovoga postoje i najsanse 104 i 105 koje još nisam probala.


Ono što treba da znate jeste da količina proizvoda koju dobijate nije velika, svega 0,09gr. U suštini količina proizvoda za obrve koji dobijete je smešten u poklopcu.
Iako ovo izgleda jako malo moram reći da ja već 2 meseca koristim uporedo ove dve olovke za obrve i još ih nisam potrošila.
Upoređujući sa drugim proizvodima sličnog dizajna i namene videćete da su i drogerijske olovke za obrve i one koje potpadaju pod "High end" proizvode iste gramaže (primera radi Benefit olovka za obrve ima 0,08g, a košta 24 dolara).
Ovo je proizvod koji ćete potrošiti i koji ćete ponovo kupiti, jer ja jesam. Nije vam potrebno mnogo proizvoda svakodnevno, tako da jednom kupovinom imate proizvoda za više od mesec dana svakodnevnog korišćenja.

Ove olovke nisu kao klasične olovke za obrve na zarezivanje. Dosta su čvršće i ne smete mnogo da ih odvijete kada ih koristite, jer zbog toga što su tanke mogu da se polome. Meni je trebalo vreme da se naviknem na njihovu tvrdoću, ali nakon toga korisitm ih svakodnevno, jer su odlične za precizno iscrtavanje, ček i onih sitnih linija koje imitiraju dlačice obrva. Takođe ove olovke na mojoj masnoj koži traju ceo dan i ne skidaju se, sem ako ja prstima prođem preko njih.
Često ću ih staviti ujutru i zaboraviti na njih, i one se neće pomeriti, neće nestati ili izbledeti, a to mi je bitno.


Ove olovke imaju dva dela, a deo sa češljićem za obrve je vrlo koristan, posebno ako imate gušće obrve, jer ih lepo raščešlja i pomogne da se nameste u pravcu koji vam je potreban.
Iako obično ovakvi proizvodi imaju voska u sebi ove olovke nemaju taj voskasti osećaj kada ih nanesete i ponekad nakon njih ja koristim gel za obrve kako bi one stajale na mestu.
Češalj za obrve je vrlo praktičan i ako treba da popravite neku jaču crtu koju ste napravili, jer iglice koje ima pokupe višak proizvoda.

Na slici ispo videćete 3 nijanse koje imam. Ponovo sam uzela nijanse 102 i 101, jer mi baš odgovaraju, a i ove olovke mi se mnogo više sviđaju od svih drugih proizvoda koje sam probala.
Ako možete da potrošite mesečno 600-700din na proizvod za obrve, ja vam preporučujem ove olovke. Ujedno mislim da nakon njihovog probanja nećete želeti da kupite neke mnogo skuplje ovlovke, jer je princip isti, sastav može malo da se razlikuje, ali visoka cena je najčešće posledica imena koje stoji na etiketi nekog proizvoda.

s leva na desno - 103, 102, 101
Toliko u ovom postu. Pišite mi da li ste i vi probali ove olovke za obrve i koji su vaši utisci. Takođe,pišite mi ako imate svoje favorite kada su proizvodi za obrve u pitanju. 
Do novog čitanja pozdrav. 
Dunja.



  • Share:

You Might Also Like

0 comments