Maybelline master chrome hajlajter moji utisci

By Beauty junkie - 9.3.18

Reklama je ono što najbolje prodaje neki proizvod. Danas reklama nija samo na TV-u, vec na internetu, na društvenim mrežama, a kada je kozmetika i šminka u pitanju najčešće je u videima na YT. Stalno viđamo proizvode koji su novi i za koje svi govore da su odlični ili savršeni i da su nam baš oni potrebni.
Priznajem da često baš zbog nekog video kupim određeni proizvod, ali ne uspe sve svaki put da me oduševi. Nekada se jako dvoumim da li treba nešto da kupim, a nekada me impulsivna kupovina oduševi. 
Kada sam u Londonu videla ovaj proizvod odmah sam ga kupila, jer je bio na sniženju, a da li je bio vredan kupovine i da li treba da ga i vi kupiti ako naiđete na njega ili ako stigne u Srbiju, saznajte u novom postu...


Proizvod koji mi je toliko privukao pažnju je Maybelline master chrome hajlajter. Svi su samo o ovim hajlajterima govorili u prethodnih par meseci, a ja sam jedva dočekala da ga probam. Metalik hajlajter, nije neto za šta biste se odmah uhvatili, jer ne vole svi jak sjaj na svom licu, ali ako je iz drogerije i ako na mnogim YT kanalima vidite da ga koriste i vi ćete poći za pomamom, ili bar ja ću poći.

Jednostavno pakovanje i zlatan sjaj privući će pažnju. Meni lično ovakva jednostavnost kod pakovanja odgovara, ali sam se bojala da će plastika biti suviše lomljiva i da će jedva preživeti put iz Londona, ali to nije bio slučaj. 
Zatvaranje je jako i proizvod na sebi ima nalepnicu, tako da ste sigurni da ga niko nije otvarao pre vas.


Sama formulacija proizvoda je odlična, ne osetite nikakve grudvice glitera ili šljokica, pod prstima je hejlajter fino mleven i mekan, kao neki jako fin puder. Metalik efekat je svakako tu, ali na licu može da izgleda i suptilno i jako sve u zavisnosti kako ovaj hajlajter nanosite.
Probala sam da ga nanosim na kožu manjnim četkicama, kao i sa dve četkice koje su na slici. Zelena mi je inače omiljena za hajlajtere i dobro funkcioniše sa svakim koji sam do sada koristila, ali kod ovog hajlajter definitino "fan brush" se pokazala najefikasnija. 
Ako želite jači hrom efekat potrebno ja samo da proizvod nanesete na četkicu i zatim je naprskate nekim sprejom za setovanje. U tom slučaju meni je najbolje koristiti neku manju četkicu koja bi precizno nanela proizvod.
Nijasna koju sam uzela Molten Gold je odlična za dane kada pocrnite, ali svakako i sada može da se korsiti. 
Ne verujem da će odgovarati izuzetno svetlim osobama, jer će ostavljati žuti trag na koži, ali i to se može rešiti ako ovaj hajlajter pomešate sa nekim drugim - ja volim da ga  mešam sa mery-lou od The Balm, jer tako sutilniji sjaj i pigmentacijju koja na mojoj koži izgleda najbolje.


Realno je da sam mogla da živim bez ovog proizvoda, jer imam već toliko hajlajtera da ih za života neću potrošiti, ali iskreno baš često posegnem za ovim, jer je mali, kompaktan, ne moram da vučem paletu sa sobom kad negde idem, dovoljno je čvrstog pakovanja, i lepo izgleda na koži i traje ceo dan.
Inače ovaj hajlajter je u Britaniji na sniženju bio 6 funti, a njegova cena u Srbiji je 999 din i ima ga u Lilly drogerijama trenutno u dve nijanse. To nije baš jeftino za drogerijski proizvod, ali ako obratite pađnju u poslednje vreme i cene u drogerijama su veće, ali srećom i izbor proizvoda je mnogo veći, i sve češće viđamo proizvode sa stranih YT video u našim radnjama. 
Ja jedva čekam da stigne ona rozikasta nijansa ovog hajlajtera koju viđam svuda na YT kanalim, jer mislim da će biti pun pogodak za sve tonove kože sa našeg područja.

Za kraj posta videćete i koliko je intenzivaan ovaj hajlajter kada preko njega pređete prstima, ali imajte na umu da nanošenje četkicom stvara manji intenzitet, ali boja i sjaj su i dalje tu.

 

Ako volite sjaj na licu, hajlajgtere i drogerijske proizvode svakako probajte ovaj. MIslim da će se svi iznenaditi bojom, sjajem i time što iako metalik hajlajter on ne ističe teksturu kože već se lepo  stapa sa njom i traje ceo dan.
Koji je vaš omiljeni hajlajter iz drogerija? Da li biste kupili ovaj?
Pišite mi u  komentarim, i pratite me na FB i IG...
Čeka nas mnogo novih slika i postova...
Do novog čitanja pozdrav.
Dunja!

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Nisam ga isprobala do sada, ali mi izgleda jako interesantno i fino! Divna recenzija draga Dunja!

    ОдговориИзбриши